Ekskluzivni detalji novog Tomb Raider filma (FOTO) (VIDEO)

Lara Kroft u Tomb Raider filmskom rebootu je u potrazi za nečim daleko važnijim nego izgubljenim kraljevstvom ili blagom

  • 6

Nakon dva kultna nastavka s Anđelinom Džoli, vreme je za novu Laru Kroft s Alisijom Vikander u glavnoj ulozi.

Lara Kroft u Tomb Raider filmskom rebootu je u potrazi za nečim daleko važnijim nego izgubljenim kraljevstvom ili blagom. Lara će u ovom filmu biti u potrazi za svojim ocem.

Graham King, producent, je na ovaj način predstavio film:

- Ovo je mlada Lara Kroft koja želi da otkrije da li joj je otac živ ili mrtav. U pitanju je velika uloga, puna emocija, i verujem da je upravo to ono što je u filmu zaintrigiralo Alisiju Vikander - rekao je King.

Foto: Promo

Lara Kroft je strastvena, samostalna devojka i ćerka ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžer. Sada, nakon sedam godina, Lara nema stvaran cilj ili svrhu, pa odbija da preuzme uzde carstva svog oca isto kao što odbija da prizna da je stvarno otišao.

Protiveći se očevim poslednjim željama, Lara odlučuje da ostavi sve iza sebe kako bi rešila zagonetku njegovog misterioznog nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem poslednje lokacije na kojoj je viđen.

Novi TOMB RAIDER u bioskope stiže 15.marta u distribuciji Blitz Film-a.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA