≫ 

Ne znam ko sam, moram da dođem sebi! Kameron Dijaz se penzionisala, više ne želi da snima filmove!

Producenti joj stalno šalju razne ponude i scenarija, ali ih ona uporno odbija

  • 2

Glumicu Kameron Dijaz poslednji put smo imali priliku da vidim u mjuziklu "Annie". Nakon toga Kameron se potpuno povukla, pa smo je retko viđali u javnosti.

Kanje Vest u potrazi za inspiracijom sa zetom otišao na planinu, svi čekaju nove pesme! (FOTO)

Njena koleginica Selma Bler sa kojom je glumila u filmu "Najslađe stvorenje" 2002. godine otkrila je da Kameron više ne želi da snima filmove.

- Kameron se penzionisala, više ne želi da snima filmove - rekla je Selma.

Blerova je otkrila da je bila na ručku sa Dijazovom i da su razgovarale o svom zajedničkom filmu, i tada joj je Kameron je rekla da ona više ništa ne želi da snima.

- Rekla mi je: "Gotova sam". Ona više ni ne treba da snima filmove, trenutno ima odličan život. Mislim da je ništa ne bi moglo naterati da se vrati na posao - rekla je Selma Bler.

Dijaz je objasnila zbog čega je odlučila da batali glumu.

- Shvatila sam da više ne znam ko sam, a to je tako užasan osećaj. Odlučila sam da se ponovo upoznam i dođem sebi - poručila je Kameron Dijaz.

Foto: AP/Tanjug

Glumica se udala za gitaristu Bendžija Madena 2015. godine posle sedam meseci veze, a šuškalo se i da je trudna, ali ona to nije potvrdila.

- Producenti joj stalno šalju razne ponude i scenarija, ali ona uopšte nije zainteresovana. Srećna je i ovako i uživa u slobodnom vremenu - otkrio je glumičin prijatelj za list "Daily Mail".

Dijaz je sa 16 godina potpisala ugovor sa modnom agencijom, te se odmah proslavila kao manekenka snimajući reklame za "Calvin Klein" i "Levi's".

U 21. godini se prijavila na audiciju za film "Maska" u kojem glavnu ulogu ima Džim Keri, iako nigde pre nije glumila. Glumila je zavodljivu pevačicu Tinu, a ova uloga joj je donela svetsku slavu.

Film "Maska" je bio jedan od najgledanijih 1994. godine, a Kameron je postala seks simbol.

Nakon toga ređali su se hitovi "Čarlijevi anđeli", "Nebo boje vanile", "Svi su ludi za Meri"... Kameron je napisala i dve knjige o zdravlju, od kojih je jedna 2014. bila i bestseler.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA