Bijonse se pojavila u haljini kakvu nikada niste videli, ali je njena ćerka ipak bila zvezda večeri! (FOTO) (VIDEO)

Bijonse i malena Blu Ajvi (6) pojavile su se na jednom događaju obe u zlatnom, od glave do pete

  • 2
Foto: Profimedia

Bijonse i Džej Zi su sa ćerkicom Blu Ajvi pre nekoliko dana prisustvovali Annual Wearable Art Gala večeri u Los Anđelesu, gde su mama i ćerka zablistale u zlatnih haljinama, a mnogi komentarišu da je Bijonsina mezimica ukrala šou.

Džej Zi u provodu sa prijateljima potrošio 91.000 dolara za jednu noć, a tek da vidite koliku napojnicu je ostavio konobaru!

Bijonse se pojavila u ekstravagantnj haljini skrojenoj samo za nju. Iza kreacije stoji modna kuća Falguni i Šejn Paun (Falguni & Shane Peacock), a haljina je inspirisana nubijskom kraljicom Amanišaketo (Amanishakheto).

- Mislili smo da je to savršena inspiracija za dizajniranje za jednu tako snažnu ženu kao što je Bijonse - rekli su kreatori.

Šlep na haljini izazvao je posebnu pažnju, a najlepši momenat bio je kada se i šestogodišnja Blu Ajvi pojavila u zlatnom, baš kao i njena mama. Na glavi je imala čak i zlatnu periku...

 
A post shared by Beylite (@beylite) on

Bijonse je to veče dobila priznanje za svoj humanitarni rad, a budući da je haljina bila prekomplikovana za sedenje, pevačica se kasnije presvukla i konačno je mogla da se opusti.

Foto: Profimedia

Ćerkica Bijonse i Džej Zija na urnebesan način utišala roditelje na dodeli Gremija i postala HIT u svetu! (VIDEO)

S druge strane, mala Ajvi nije imala problema sa zlatnom kreacijom, pa je ostala u svojoj haljinici.

 
A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Na kraju, sve je izgledalo kao da je Bijonse sa porodicom bila domaćin večeri, budući da su tu bili i njena mama Tina Nouls sa dečkom, kao i porodica repera Džej Zija.

Večeru je organizovao Star Džons, a u jednom momentu je i mala Blu Ajvi pokušala da učestvuje u akciji. Ovaj momenat pretvorio su "najluđi" momenat večeri i postao viralan, budući da je Blu Ajvi htela da uloži čak 19.000 dolara za jedan komad na aukciji. A ima samo šest godina...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    20. mart 2018 | 19:49

    Što dete čudne oči ima

  • Grujic,Help,nvo.cubura

    4. avgust 2018 | 20:59

    Super ste.pratim vas svaki Dan!Politika on line me iznervirala maksimalno,podigla mi secer! Imaju dve stavke odustani je jedna a nema posalji!gde da kliknem I propade komentar duzi!Kod vas je lepo istaknuto,posalji I nema problema!Puno toga imam da kazem Ali drugom prilikom.Treba izdvojiti kukolj od Zita jer je sve zakukuljeno I zamumuljeno,posebno u politici.Poz. l

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA