≫ 

Slika poljupca pomirenja Dženifer i Breda oduševila je svet, a iza svega se krije velika prevara (FOTO)

Vest da je nekadašnji omiljeni bračni par ponovo zajedno obradovala je njihove obožavaoce, ali ne zadugo

  • 4

Foto: Guliver/Carlo Allegri/Getty Images

Fotografija poljupca bivših supružnika Dženifer Aniston i Breda Pita osvanula je na naslovnoj strani poznatog magazina koji je to objavio kao svetsku ekskluzivu. I, zaista, to bi i bila svetska ekskluziva, ali onda kada bi fotografija i vest bile istinite i verodostojne.

Pamela preterala sa botoksom, upoređuju je sa ženom-mačkom! (FOTO)

Naime, ovaj tabloid se poslužio foto-šopom kako bi slika izgledala što verodostojnije, ali kako su nešto kasnije objavili pojedini strani portali, ništa nije bilo stvarno ni na slici, a ni u članku.

Ne samo da se njih dvoje nisu pomirili, već nisu zajedno ni fotografisani. Fotografija Pita potiče još iz 2010. godine, a snimljena je tokom snimanja filma u Budimpešti. Žena koja se sa njim ljubi na originalnoj fotografiji je Anđelina Džoli, a na fotografiji na naslovnoj strani (iliti foto-montaži) čak je ostavljena i njena ruka.

Fotografija Dženifer Aniston je iz 2009. godine, a na originalnoj fotki ona se ljubi sa Džejsonom Batemanom, tokom snimanja filma "The Switch". Fotografije na kojoj je Aniston iz 2009. godine i na kojoj je Pit iz 2010. godine iskorišćene su kako bi izgledalo da se oni ljube i da su se pomirili u 2018. godini.

Foto: Star

Magazin je iskoristio ovu sliku samo da bi se prodao što veći broj primeraka ovog izdanja, ali da stvar bude još gora mediji sada zaista prate situaciju između Pita i Aniston iako je prošlo punih 13 godina od njihovog razvoda.

Anistonova je bila besna što je Pit ostavio zbog Anđeline Džoli sa kojom se kasnije oženio i osnovao porodicu. Dženifer se potom udala za glumca Džastina Terua.

Međutim, i jedno i drugo su se posle izvesnog vremena ponovo razveli, a fanovi širom sveta i dalje se nadaju pomirenju ovog para...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    27. mart 2018 | 16:00

    Super par.. Bolja mu je ona 100 puta nego ona vestica Angelina.

  • Ceca

    28. mart 2018 | 00:16

    On je njoj upropastio mladost i ostavio je u nalepsim godinama ozenio drugu stace jom sada sad je kasno za potomstvo ja ga primila nebi

  • Magare

    27. mart 2018 | 18:09

    Moja baba njeno godište!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA