Poznati glumac kaže da je izboden nožem, i da holivudski pedofili hoće da ga ubiju, policija tvrdi da napada nije ni bilo! (FOTO)

Kori Feldman kaže da je nožem uboden u stomak, a policija navodi da na njemu nema vidljivih povreda

  • 0
Printskrin: YouTube/DoctorOz

Glumac Kori Feldman je na svom Tviter profilu oobjavio slike iz bolnice uz koje je napisao da su trojica nepoznatih muškaraca pokušala da ga ubiju i da je nožem uboden u stomak. Međutim, policijska verzija je sasvim drugačija i glasi da napada nije uopšte ni bilo, kao i da Feldman nema bilo kakve vidljive povrede.

Ugojio se, pustio stomak i bradu... Rasel Krou više ne liči na sebe, svi se pitaju da li je ovo ZAISTA on! (FOTO)

Da podsetimo, Feldman je jedan od prvih glumaca koji je pokrenuo pravu lavinu optužbi za seksualno zlostavljanje. Pre pet godina, Feldman je u svojoj autobiografiji napisao da su njegov najbolji prijatelj Kori Hajm i on, još kao glumci tinejdžeri više puta silovani i zlostavljani na razne načine.

Foto: Twitter/@corey_feldman

A noćas je Kori na Tviteru objavio da su trojica muškaraca prišla njegovim kolima, i da ga je jedan od njih ubo nožem u stomak. On je odmah prebačen u bolnicu, a odatle je objavio dve fotografije, uz koje je napisao da policija njegov slučaj ispituje kao "pokušaj ubistva".

Međutim, zvanična verzija je sasvim drugačija - policajac Drejk Medison koji se prvi pojavio na licu mesta, kaže da je nepoznati muškarac prišao Korijevom vozilu sa vozačeve strane, nekoliko puta zamahnuo pesnicom u vazduhiu i pobegao. Takođe, Medison tvrdi da Kori nije imao bilo kakve vidljive povrede. 

Foto: Twitter/@corey_feldman

Potom je i policija demantovala da ovaj slučaj istražuje kao pokušaj ubistva.

Sa druge strane, Feldman tvrdi da već godinama dobija pretnje smrću i smatra da je ovo sve deo zavere holivudskih pedofila, koje on, planira da razotkrije.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA