Rasel Krou prodaje stvari koje ga podsećaju na bivšu ženu u vrednosti od 3,6 miliona dolara, a tek da čujete zašto je izabrao 7. april!

Aukcija će se zvati "Umetnost razvoda", a trajaće do 7. aprila kada je glumčev rođendan, ali i godišnjica braka sa bivšom suprugom.

  • 0

Oskarovac Rasel Krou organizovao je aukciju na kojoj će prodati 223 predmeta koji ga podsećaju na bivšu suprugu Danijelu Spenser sa kojom je bio deset godina u braku.

Ugojio se, pustio stomak i bradu... Rasel Krou više ne liči na sebe, svi se pitaju da li je ovo ZAISTA on! (FOTO)

- Proces razvoda. Bez obzira na to koliko si pozitivan čovek, još uvek je jako težak. Dok sam prolazio kroz sav taj stres pitao sam se kako mogu proslaviti ovaj period, jer iz svake tuge treba izvući malo sreće - rekao je glumac za britanski Daily Mail.

Foto: AP/Tanjug

Aukcija će se zvati "Umetnost razvoda", a ukupna vrednost stvari koje se prodaju je 3,6 miliona dolara. Aukcija će trajati do 7. aprila kada je i glumčev rođendan, ali i godišnjica braka sa bivšom suprugom.

- Tokom razvoda shvatio sam da imam jako puno stvari. Pune kutije svega i svačega, hteo sam da napravim mesta u svom životu - objasnio je on.

Foto: Getty images

U prodaji će se naći nakit i umetnine bivše supruge, ali i maska Muhameda Alija, dve drvene skulpture konja koje su se koristile za potrebe filma "Gladijator", violina iz 1890. godina koja je bila u filmu "Gospodar i zapovednik" i još dosta drugih predmeta.

Bivši supružnici su se upoznali pre 28 godina na snimanju filma "The Crossing", ali tek nakon veze sa glumicom Meg Rajan, on je shvatio da je Danijela prava žena za njega.

Krou i Spenser iz braka imaju dvoje dece, petnaestogodišnjeg Čarlsa i dvanaestogodišnjeg Tenisona. Par se venčao 2003. godine u kapelici na njegovom ranču, nakon čega su se preselili u vilu u otmenom predgrađu Rose Bay u Sidneju. Rastali su se pre 5 godina zbog glumčeve preterane rastavljenosti od porodice i brojnih obaveza, a razvod je tek nedavno okončan.

Kako Rasel Krou danas izgleda pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA