Irina Šajk i Bredli Kuper sa ćerkicom proslavili njen drugi Uskrs, preslatkim slikama raznežili fanove! (FOTO)

Manekenka i glumac su uživali u zajedničkim trenucima sa ćerkicom, a mnogi su komentarisali da deluju kao savršena porodica

  • 0
Foto: Profimedia/AKM-GSI

Jedan od najpopularnijih i najlepših parova, ruska manekenka Irina Šajk i glumac Bredli Kuper, trude se da svoju privatnost sačuvaju daleko od očiju javnosti. Međutim, izbeći paparace često je neizvodljivo, naročito onda kada su vam svakodnevno za petama.

Slavni par sada je uslikan sa jedanaestomesečnom ćerkicom Leom De Senom, koja je rođena u martu 2017. pa joj je ovo bio drugi Uskrs po redu.

Irina Šajk ima novu frizuru zbog koje izgleda lepše nego ikad pre (FOTO)

Devojčica je svoj drugi Uskrs u rukama svog tate na uskršnjoj zabavi u Brentvudu, a na koju su i Irina i Bredli bili obučeni kao sasvim obični ljudi iz komšiluka.

Foto: Profimedia

Lepa Ruskinja bile j bez šminke, a dok ona nije bila naročito raspoložena za fotografisanje...

Foto: Profimedia

...Bredli je nasmejan nosao ćerkicu, sve vreme ćaskajući sa komšilukom.

Foto: Profimedia

Ovaj par je zajedno od 2015. godine, a manekenka je uvek isticala da joj je porodica jako bitna svar u životu.

- Mislim da je porodica razlog zašto postojimo. Imala sam priliku da se rodim u srećnoj porodici. Moji roditelji su se venčali pre 20 godina i oni su mi primer. Definitivno bih volela da osnujem porodicu, jer je to najvažnija stvar na svetu - rekla je manekenka svojevremeno u jednom intervjuu.

Pre Irine Kuper je bio u vezi sa modelom Suki Voterhaus, a Irina je uživala u ljubavi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA