≫ 

Sin Šona Pena uhapšen zbog droge, policija privela i njegovu devojku! (FOTO)

Mladi Hoper je počeo da konzumira narkotike nakon razvoda roditelja 2010. godine, a jedno vreme je čak bio i na odvikavanju

  • 3

Sin bivših supružnika glumca Šona Pena i Robin Rajt, Hoper Džek i njegova devojka Uma fon Vitkamp, uhapšeni su u Nebrasci. Policajac je zaustavio Hopera i prijateljicu Umu jer nisu uključili žmigavac prilikom skretanja rekao je izvor iz policije za američki portal TMZ.

U autu su imali 14 grama marihuane, tri grama gljiva i četiri amfetamina, tablete koje se dobijaju na recept zbog poremećaja koncentracije i hiperaktivnosti, a izazivaju euforiju.

Remi Galjard ponovo nasmejao svet: Njegov novi skeč ima više od milion pregleda za samo dva dana (VIDEO)

- Policija ih je uhapsila zbog saobraćajnog prekršaja i primetila njihovo čudno ponašanje. Posumnjali su da su uzimali droge i odlučio da prekontrolišu njihov automobil - ispričao je izvor.

Sin Šona Pena sa devojkom, Foto: Tanjug/AP/Hamilton County Sheriff's Dept

Kaže da su Hopera optužili zbog posedovanja marihuane, a Umu za amfetamine, dok se oboje trete za gljive. Mladi Hoper koji se takođe bavi glumom, kaže da mu je upravo otac pomogao da se reši problema zavisnosti od droge.

- Bio sam u vrlo lošem stanju. Svašta sam uzimao. Otišao sam na odvikavanje, jer sam se probudio u bolnici i tata mi je rekao: "Izaberi bolnicu ili klupu na autobuskoj stanici". Našalio sam se kako želim samo krevet - rekao je Hoper svojevremeno.

Hoper se počeo drogirati nakon razvoda svojih roditelja 2010. godine, a objasnio je da je zahvalan ocu što ga je izvukao iz toga i priznaje da je to bio najgori period u njegovom životu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stevaaan

    6. april 2018 | 15:32

    Pazi, nije dao žmigavac, strašno. Pa kod nas bi onda trebalo oformiti posebnu jedinicu samo za kaznjavanje ovakvih prekršaja. O drogama ne dih ovaj put, jer i za to treba oformiti vojsku.

  • USA

    6. april 2018 | 15:53

    Tata cia će to sve ispegladi kao da nije ništa ni bilo nikada.

  • sonja

    7. april 2018 | 16:04

    Son je sam svetski vrh i steta sto se mora boriti sa greskama svog sina. Nek mu je Bog u pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA