≫ 

Skandal trese Holivud: Dok Kloi Kardašijan čeka da se porodi, njen dečko uhvaćen kako se ljubi sa drugom devojkom! (VIDEO)

Košarkaš se pojavio u klubu sa prijateljima i misterioznom devojkom od koje se nije odvajao čitavo veče

  • 5
Tristan Tompson, Printksin: Youtube/Greta Daily

Kloi Kardašijan bi svakog časa trebalo da se porodi, zbog čega je ono što je njen partner učinio duplo veći skandal o kojem bruji cela Amerika!

Naime, Dejli mejl objavio je ekskluzivni snimak iz jednog kluba na kojem se vidi kako se otac Kloinog deteta Tristan Tompson ljubi sa nepoznatom devojkom u klubu.

Ni hakeri mu ništa ne mogu: Spot za hit "Despacito" vraćen na Jutjub! (VIDEO)

Na snimku Tristan nosi duksericu sa kapuljačom preko glave, a iako mu se ne može videti lice na drugim fotografijama se vidi da je to odeća koju je on nosio te veče u istom klubu u Njujorku. Nepoznata devojka sa dugom, ravnom, smeđom kosom je prvo razgovara sa Tompsonom, a potom su približili jedno drugom, pa je došlo i do poljupca.

Tristan Tompson uhvaćen u preljubi u klubu u Njujorku, Printksin: Youtube/Greta Daily

Međutim i žena koja ga je snimila dala je izjavu da je to definitivno bio košarkaš.

- Bila sam tamo, a on je sedeo za stolom pored nas sa grupom prijatelja i nekom devojkom sa kojom se otvoreno ljubio celu noć. Grlili su se i bilo je očigledno - rekla je ona.

Tristan Tompson uhvaćen u preljubi u klubu u Njujorku, Printksin: Youtube/Greta Daily
Tristan Tompson uhvaćen u preljubi u klubu u Njujorku, Printksin: Youtube/Greta Daily

Povodom cele ove situacije, "TMZ" je iskoristio priliku da objavi snimak sa sigurnosne kamere od 7. oktobra 2017. kada je Kardašijanka bila u trećem mesecu trudnoće, a na njemu se vidi kako Tristan grli jednu ženu, dok se sa drugom ljubi.

Time su želeli da prikažu realnu sliku i Tristanu koji očigledno ima problem sa time da bude veran, uprkos činjenici da svakog trenutka treba da postane tata.

Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia

Tompson i Kloi se još nisu oglasili povodom ovog slučaja, ali mnogi sada podsećaju na Džordan Kreg, majku košarkaševog petnaestomesečnog sina sa kojom je raskinuo dok je još bila trudna, jer je navodno tada već započeo vezu sa Kloi.

POGLEDAJTE VIDEO POLJUPCA:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA