Švarceneger objavio prvi snimak nakon operacije srca i poručio da se ipak ne oseća sjajno (VIDEO)

Glumac je operisan 29. marta u Los Anđelesu, njegovo stanje je stabilno, a sada se putem video snimka zahvalio svima na lepim porukama koje su mu stizale iz celog sveta

  • 0
Švarceneger, prva slika nakon operacije srca, Printskrin: Instagram/schvarzenegger

Zvezda akcionih filmova i nekadašnji guverner Kalifornije Arnold Švarceneger u bolnici Sidars-Sinaj u Los Anđelesu imao je operaciju srca, odnosno zamenu srčanog zaliska. Međutim, ta manje invazivna procedura nije uspela, pa su lekari odlučili da mu na licu mesta operišu srce.

Haljina minimalna, providna, a izrezi na sve strane: Svi gledali samo u Britni Spirs (FOTO) (VIDEO)

Operacija koja je obavljena 29. marta trajala je više sati, a stanje nakon te intervencije mu je bilo stabilno. Ovo nije prvi put da se Švarceneger podvrgao takvoj operaciji, pošto mu je 1997. godine prvi put promenjen srčani zalizak.

Lekari tada nisu smatrali da mu je ta operacija hitno potrebna, ali on je insistirao da se to uradi dok je još mlad i tada je istakao da je to urođeno stanje i da nema veze sa uzimanjem steroida.

Arnold Švarceneger, Foto: Profimedia

Sada, kada je prošlo izvesno vreme od operacije, glumac se oseća dobro, a sada se zahvalio fanovima na brizi i podršci koju su mu pružali.

- Pozdrav svima! Samo sam hteo da vam kažem... Hvala vam puno za sve vaše želje, telefonske pozive, e-mail poštu i tekstove koje dobijam iz celog sveta. Cenim to puno. Svi ste veoma ljubazni - istakao je Švarceneger i dodao:

- Samo želim da znate da se osećam mnogo bolje. Ne mogu reći, čak ni sa svojim pozitivnim stavom da sam sjajno, jer još nisam, ali sam dobro. Doktori i medicinske sestre se dobro brinu o meni i sve je fantastično!

Nakon ovoga dobio je gomilu komentara i reči podrške od svojih fanova.

- Ne možeš zaustaviti Termninatora! Želimo ti brz oporavak... - jedan je od komentara.

 
Thank you all for caring. We are moving forward!A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA