Gvinet Paltrou na proslavu pozvala holivudske face, rekla da slavi veridbu, a zapravo se tajno udala? (FOTO)

Gvinet i Bred su se potrudili da sve izvedu u tajnosti i da predstave da je reč o veridbi, ali svetski mediji već pišu da je u pitanju ipak bilo venčanje

  • 0
Gvinet Paltrou i Bred Falčuk, Foto: Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou i režiser i scenarista Bred Falčuk u vezi su od 2014. godine, a upoznali su se na setu serije "Glee" gde je Gvinet imala gostujuću ulogu. Par se navodno venčao u subotu, a potrudili su se da zavaraju javnost da je reč samo o proslavi povodom veridbe.

Končita Vurst zbog ucene bivšeg dečka priznao da je HIV pozitivan!

Glumica je imala devojačku zabavu u Meksiku na kojoj su bile čuvena kreatorka Stela Mekartni i glumica Kameron Dijaz koja je navodno organizovala putovanje. Zakupile su privatnu vilu u luksuznom odmaralištu u Las Kabosu, čija je cena oko sedam hiljada dolara po noćenju.

Ovaj par na, navodno, proslavu povodom veridbe, pozvao je preko 400 zvanica, a ceremonija je bila organizovana u Njujorku. Među njima bilo je dosta poznatih ličnosti, između ostalog reditelj Stiven Spilberg, glumica Kejt Hadson, Kameron Dijaz, Dženifer Eniston, Džulija Roberts, Demi Mur, Liv Tajler, Ris Viterspun...

Demi Mur, Foto: Profimedia/AKM-GSI
Dženifer Eniston, Foto: Profimedia/AKM-GSI

Gvinet, koja se 2016. godine razvela od pevača grupe "Coldplay" Krisa Martina, umesto bele venčanice nosila je tamnoljubičastu haljinu sa dubokim šlicem i cvetnim ukrasom na ramenu.

Gvinet Paltrou, Foto: Profimedia/AKM-GSI

Bred je obukao crno belo odelo sa leptir mašnom.

Bred Falčuk, Foto: Profimedia/AKM-GSI

Glumica je objavila fotografiju kako se sprema u hotelu u Los Anđelesu i napisala "jutro posle" nakon čega su joj brojni prijatelji i obožavatelji čestitali na udaji.

Uz to su je zamolili da stavi sliku sa venčanja sa Bredom i istakli kako zaslužuje svu sreću sveta.

 
The morning after #thenomadlaA post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Glumica iz braka sa Martinom ima ćerku Epl i sina Moziza Martina, a producent sa Suzan Falčuk ima ćerku Izabel i sina Brodija.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA