Žiri zanemeo, publika plakala: Posle ove neverovatne tačke u "Talentu" svi u studiju su skočili na noge! (VIDEO)

Mađioničar Mark Spelman očarao je sve u britanskoj verziji takmičenja "Ja imam talenat"

  • 1

U britanskom izdanju emisije "Ja imam talenat" mađionačar Mark Spelman imao je tačku za pamćenje i o kojoj bruji ceo svet. On je jednoj članici žirija dao Rubikovu kocku, zamolio ju je da izokreće. Kada je to uradila, mađioničar je uzeo kocku i stavio je u kutiju.

Drugu članicu žirija je zamolio da izabere jednu kartu na kojoj su bile nacrtane životinje. Ona je izabrala kartu na kojoj je bio nacrtan pingvin.

Mađioničar je člana žirija zamolio da izabere kreon iz kutije, a na kraju je bio izabran crveni kreon. Poslednjem članu žirija, Sajmonu Kauelu, data je knjiga koja ima više od 600 reči, a on je markerom ne gledajući u nju zaokružio reč "hat", odnosno na srpskom "šešir".

A onda je krenuo šou. Mađioničar je na ekranu iza njega pustio snimke na kojem je njegova ćerkica i koji su snimljeni daleko pre pre njegovog nastupa u britanskom "Talentu".

Na jednom, koji je snimljen dva meseca pred ovaj nastup, vidi se kako se devojčica igra sa crvenim kreonom, koji je izvukao jedan član žirija. Na sledećem, koji je snimljen devet meseci pred nastup, devojčica se igrala sa Rubikovom kockom, koja je izokretana na isti način kao što je to uradila članica žirija u "Talentu". Na narednom snimku, koji je snimljen šest meseci pre nastupa, vidi se kako takmičareva ćerkica spava pored igračke pingivna, a ono što je zanimljivo jeste da je članica žirija izvukla kartu na kojoj je upravo nacrtan pingvin.

Na kraju, pušten je i snimak koji je snimljen dva meseca pred kandidatov nastup, na kome se vidi kako je devojčica izgovorila šešir, reč koju je Sajmon Kauel zakrušio u knjizi.

Svi u studiju su zinuli, a takmičar je dobio veliki aplauz.

Iza stoji i dirvljiva priča, posle koje su mnogi i zaplakali.

Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xoxo

    17. april 2018 | 03:00

    U nasem Talentu je takodje bio lik koji je imao slican trik, pogledajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA