≫ 

Novi šokantni detalji: Avicii staklom prerezao vene, pa iskrvario na smrt

Švedski di-džej je ipak počinio samoubistvo, navodi TMZ pozivajući se na izvore

  • 6
Foto: AP/Tanjug

Samo nekoliko dana nakon što je Aviciijeva porodica iznela saopštenje kojim je nagnala sumnje da je švedski di-džej izvršio samoubistvo, pojavile su se nove informacije.

Prema najnovijim navodima, Avicii je sam sebi oduzeo život i preminuo zbog prevelikog gubitka krvi, piše TMZ.

Izveštaj u kom se navodi da je Tim Bergling, kako glasi njegovo pravo ime, povredio samog sebe i potom na smrt iskrvario, naveden je na sajtu TMZ, gde su citirani izvori upućeni u Aviciijevu smrt.

Bio je više od di-džeja. Tek nakon Aviciijeve smrti otkriveno koliko je bio human: Dao nam je milion dolara!

Kako navodi ovaj portal, pozivajući se na neimenovane izvore, jedni trvde kako je Avicii razbio flašu i staklom prerezao vrat, dok drugi, pak, tvrde da je prerezao vene. Navodno je u pitanju bila flaša vina, tvrdi jedan od izvora.

Foto: Profimedia

Novonastale informacije nisu potvrđene, ali s obzirom na pismo koje je prošle nedelje iznela Aviciijeva porodica, a u kojem se nagoveštavalo da je di-džej sam sebi oduzeo život jer "nije više mogao da izdrži i želeo je da pronađe mir", sumnja se da su ova nagađanja istinita.

"Nije više mogao da izdrži": Aviciijeva porodica potvrdila da se slavni di-džej ubio?

Od trenutka kada je pronađen mrtav, 20. aprila u Muskatu, glavnom gradu Omana, Aviciijeva smrt je bila sumnjiva, a uzrok tragedije koja je šokirala ceo svet ni dan danas nije zvanično potvrđen.

Tim Bergling Avicii imao je samo 28 godina.

Foto: Instagram/avicii

(B.B.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • penzioner

    1. maj 2018 | 12:21

    zao mi je svakog coveka koga smrt zadesi na ovaj ili onaj nacin,bio on star ili mlad.U ovom slucaju mi se potkrada neka ravnodusnost valjda zbog toga sto je bio ko zna ma cemu i pod kojim razlozima mahao siptarskom uck zastavom na koncertu.I da mu je tek tako neko tutne u ruke a da on ne zna sta je i to mi nekako ne ide sa zvezdom kakav je ovaj decko bio.jbg nek mu je laka crna zemlja.

  • .

    2. maj 2018 | 01:33

    Pretuzno, Avicii pocivaj u miru!

  • Cica

    2. maj 2018 | 11:11

    Pa zar je lakše iseći vene i umreti nego raskinuti ugovor???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA