Ubio se opsednuti fan Sandre Bulok, koji je glumicu godinama proganjao!

Manijak je uprkos zabrani prilaska glumici ponovo viđen u blizini njene kuće u Los Anđelesu, o čemu je ona odmah obavestila policiju

  • 1
Sandra Bulok i Džošua Korbet, Foto: Profimedia/INSTAR Images/Youtube

Policajci su juče došli pred kuću Džošua Korbeta u Los Anđelesu kako bi ga uhapsili, jer je prekršio zabranu prilaska glumici Sandri Bulok na manje od 200 metara koja traje do 2022. godine.

Korbet se zabarikadirao u kuću kada su policajci došli po njega, a pretio je i da će povrediti sebe, jer je naoružan. Nakon što su ga specijalci pet sati nagovarali da se preda, upucao se iz pištolja. Kada su policajci provalili u njegov dom našli su čitav arsenal oružja.

Bred Pit snima film o holivudskom zlostavljaču Harviju Vajnstajnu!

Džošua Korbet je 2014. godine provalio u dom Sandre Bulok, te joj je kucao na vrata spavaće sobe, nakon čega se glumica sakrila u ormar i pozvala policiju. U susednoj sobi bio je njen četvorogodišnji sin Luis.

Sandra Bulok, Foto: Tanjug/AP

Advokat Sanre Bulok, Ed Mekferson, podelio je ove informacije sa medijima, rekavši kako je pronađena Korbetova sveska u kojoj je ispisao sve što namerava raditi Sandri.

Kako je rečeno, Džošua je imao nameru da siluje Sandru, koja se prilikom njegovog upada sakrila u ormar odakle je i pozvala policiju.

Sandra Bulok, Foto: Tanjug/AP

Korbeta su prošle godine pustili iz ustanove za lečenje mentalnih bolesnika, a policija je odmah obavestila Sandru Bulok o tome.

Džošua Korbet, zaluđeni fan Sandre Bulok, Printskrin: Youtube

Glumicu je iznenadilo što su njenog opsednutog obožavaoca pustili ranije, a potom ga je primetila u blizini svoje kuće u Los Anđelesu, nakon čega je obavestila policiju koja je po hitnom postupku reagovala.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    3. maj 2018 | 19:37

    Pa makar da je zbog Džulije Roberts ili Kim Besindžer ali zbog ove...smješno:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA