≫ 

Poznata pevačica krila da je Albanka, a sada je zbog jedne fotografije izbio neviđeni haos! (FOTO)

Pevačica je pozirala na slici sa albanskim pevačem, a jedan detalj koji je svima zapao za oko ju je odao

  • 14
Eleni Fureira, Printskrin: Youtube

Grčka pevačica Eleni Fureira koje će ove godine predstavljati Kipar na pesmi Evrovizije, jednim postupkom izazvala je pravi skandal i različite komentare nakon što je pozirala na slici sa predstavnikom Albanije.

Eleni je objavila fotografiju na kojoj je sa predstavnikom Albanije Evgenom Bušpepom ukrstila ruke pokazujući orla, nacionalni simbol albanske zastave.

Slavnu manekenku "upropastili" na naslovnoj strani čuvenog Voga! (FOTO)

Fureira je dugi niz godina krila od javnosti da je poreklom Albanka.

Kada su novinari otkrili njeno pravo poreklo, ona je u emisiji televizije "Antena" otkrila da je iz Albanije došla u Atinu u potrazi za boljim životom.

Promenila je ime, a zbog predrasuda i međusobnih sukoba svoje pravo poreklo je krila. Tada je otkrila da sebe smatra Grkinjom, jer joj je Grčka zemlja pružila bezbrižno detinjstvo.

Budući da je velika pop zvezda u svojoj zemlji strasti su se brzo smirile, ali priče i spekulacije nisu u potpunosti nestale.

Eleni Fureira, Printskrin: Youtube

- Na slici vidite predstavnicu Kipra, Albanku koja je odrasla zahvaljujući novcu i gostoprimstvu Grka i naše zemlje koja joj je dala jednakost sa grčkom decom, njihovim obrazovanjem i slobodom... - bio je samo jedan od komentara.

Nakon što su je mnogi napali na društvenim mrežama, ona se izjasnila za grči "Star" i rekla je u pitanju: "Simbol zemlje u kojoj se rodila i ništa više od toga".

VIDEO: Polu gole Albanke vode vesti

 

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA