≫ 

Pevačica na meti napasnika, provalio joj u kuću, policija ga jedva savladala: Samo sam hteo seks s predivnom Rijanom

Inače, ovo joj nije prvi put da se susrela s, kako tvrdi, poremećenim manijacima

  • 1

Prema rečima policije, pevačica Rijana našla se na meti opsednutog obožavatelja, koji je kod nje proveo celi dan i prespavao. Rijana se, na sreću, nije pojavila.

- Samo sam hteo seks s predivnom Rijanom - rekao je fan Eduardo Leon policajcima u četvrtak uveče nakon što je uhapšen i odveden iz luksuznog doma pevačice u Los Anđelesu. Savladali su ga šokerom.

Baš je briga što se ugojila! Rijana nastavlja sa nenormalno seksi fotkama, u ovom izdanju je najbolje pokazala svoje raskošne obline! (FOTO)

Eduardo je raspakovao svoju torbu, i kako tvrde, punio mobilni telefon. On je već 4. maja provalio u pogrešan dom u blizini, misleći da pevačica živi tamo. Optužen je za provalu, uhođenje i zastrašivanje.

Ovo nije prvi put da je Rijana na meti manijaka/ Foto: Profimedia/AKM-GSI

Rijana je za to vreme bila u Njujorku gde je predstavljala svoju liniju donjeg veša.

- Hvala svima za bezuslovnu ljubav i podršku. Ne znam gde bih bila bez vas. Bog je dobar - napisala je Rijana na društvenim mrežama. Inače, ovo joj nije prvi put da se susrela s, kako tvrdi, poremećenim manijacima.

Pre dve godine dobijala je pretnje smrću od muškarca koji je pravio selfi ispred njenog doma. Osim njega, i njujorški beskućnik uhapšen je 2014. jer joj je ostavljao preteće poruke oko kuće, a 2013. su bila dva pokušaja provale u njen dom u Loa Anđelesu.

VIDEO: Rijana posle dve godine o Drejku: Mi nismo prijatelji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA