≫ 

Bivša srpska snajka počastila Kan golim grudima, a onda je zavrnula suknjicu i... (FOTO)

Anja danas ima 34 godine, a pune 4 godine bila je u braku sa srpskim manekenom Sašom Kneževićem

  • 4
Lepa Anja u Kanu, Foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih manekenki čije lice vole najprestižniji svetski brendovi počastila je posetioce 71. filmskog festivala u Kanu vrelim scenama na terasi hotela u Kanu!

Seksi Anju Rubik paparaci su uhvatili kako telefonira na terasi luksuznog hotela Cap-Eden-Roc, u haljini sa leopard printom i bez trunke šminke.

Žene su ga obožavale, bio je jedan od najvećih zavodnika, a evo kako Zverka izgleda u 64. godini, i to kad se skine! (FOTO)

Anja se očigledno mnogo unela u razgovor, pa nije ni obratila pažnju na momenat u kojem se haljinica pomerila, a gole grudi "obasjale" su Kan i objektive fotoreportera.

Foto: Profimedia

A evo i bližeg pogleda...

Foto: Profimedia

No, Anja je u jednom trenutku ustala, pa isto tako zanesena zavrnula je svoju haljinu i pokazala vitke noge i deo guze.

Anja Rubik, Foto: Profimedia

Podsetimo, Anja je bila udata za srpskog manekena Sašu Kneževića. Par se venčao 16. jula 2011. godine u Španiji, na ostrvu Majorka. Venčanju je prisustvovalo oko 60 zvanica, a Anjinu venčanicu kreirao je čuveni Piter Dundas koji je u to vreme kreirao za Pucci. Slavlje je posle venčanja nastavljeno u vili La Residencia.

Anja i Saša, Foto: Profimedia

Anja i Saša privukli su veliku pažnju nakon lansiranja novog parfema za brend "DKNY", a bili su omiljeni manekenski par na svetu.

Anja je model koji može da se pohvali bogatom karijerom, te radom za neke od najprestižnijih kuća na planeti - Armani, Balmain, Chanel, Elie Saab... Modelingom je počela da se bavi dok je išla u srednju školu u Parizu.

Anja i Saša, Foto: Profimedia

- Toliko dugo sam u modnoj industriji da sam u prelepoj poziciji da imam mogućnost da biram da arađujem sa ljudima koji su moji dobri prijatelji, ili sa onima sa kojima se identifikujem - rekla je Ana.

- Stojim pri onome u šta jako verujem, kao u Chloe gde volim ono što Kler radi. Ili Anthony Vaccarello koji je moj blizak prijatelj - istakla je Anja.

VIDEO Najbolje modne fotografije, među njima je i gola supruga Sarkozija:

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA