• 3

Hju Grant se prvi put oženio u 58. godini!

Venčanje glumca i producentkinje Anom Eberstin je bilo skromnijeg tipa u opštini četvrti Čelzi u Londonu, na njemu su prisustvovali samo najuži krug porodice i prijatelja

  • 3

Hju Grant i Ana Eberstejn, Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images

Glumac Hju Grant proslavio se simpatičnim ulogama u popularnim romantičnim komedijama kao što su "Četiri venčanja i sahrana", "Dve nedelje za zaljubljivanje", "Dnevnik Bridžit Džouns", "Ustvari ljubav" i mnogim drugim, a kako prenose britanski mediji,  glumac se prvi put oženio u 58. godini sa švedskom televizijskom producentkinjom Anom Eberstin (39).

Holivudski zavodnik se u 58. godini prvi put ženi, a izabranica je totalno drugačija od seks-bombi sa kojima se nekad zabavljao! (FOTO)

Venčanje glumca i producentkinje je bilo skromnijeg tipa u opštini četvrti Čelzi u Londonu, a na njemu su prisustvovali samo najuži krug porodice i prijatelja. Glumac je za ovu priliku odabrao tamno odelo, sa plavom košuljom i teget kravatom, dok je producentkinja imala svetlo plavu košulju i belu suknju.

Eberstin je majka troje Grantove dece, a on ima još dvoje dece sa bivšom partnerkom Tinglan Hong.

Glumac je jedno vreme isticao da ne veruje u brak i da je video samo mali broj uspešnih primera.

- Ne verujem baš u brak. Video sam jako malo pozitivnih primera, možda pet u svom životu, ali mislim da je to inače recept za obostranu muku - rekao je on 2015. godine za časopis People, međutim tri godine kasnije je promenio mišljenje.

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Klimt - Bec

    Isto smo godiste a izgleda kao da mi je Tata!

  • Pera kojot

    Nije morao ni sad

  • Ode

    Inače navijač fulama, danas dvostruko slavi.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima