≫ 

Ovo nije bilo u scenariju: Stalone otkrio tajnu iz "Ramba" staru 36 godina (VIDEO)

Silvester Stalone otkrio je jednu nepoznanicu iz filma "Rambo: First Blood" iz 1982. godine

  • 2

Serijal filmova o "Rambu" je jedan od najpopularnijih svih vremena. Gledali su ih mnogi ljudi širom sveta, i to po više puta, a najverniji obožavatelji znaju svaki detalj iz ovih ostvarenja napamet.

Međutim, Silvester Stalone, koji je glumio neustrašivog vojnika Džona Ramba, otkrio je jednu nepoznanicu iz prvog serijala, filma "Rambo: First Blood" iz 1982. godine. Sećamo se da je u tom ostvarenju Rambo u jednom trenutku nosio pončo, a Stalone je objasnio odakle je nabavio taj "autfit".

- Ovo ne zna puno ljudi, no bilo je tek nešto iznad nule u severnoj Kanadi i ja nisam bio spreman za to. Čudesno, usred šume naišao sam na rđavi kamion koji je tamo bio više od 30 godina, a ispod njega bio je taj istrunuli komad platna. Uzeo sam nož, izrezao rupu i pretvorio ga u pončo, što me je zaista spasilo od velike hladnoće i ledene kiše. Ovo nije bilo u scenariju, to je ono što nazivate srećnim filmskim čudom - napisao je Stalone i objavio sliku gde nosi pončo, a možete pogledati klikom OVDE.

Podsetimo, film "Rambo: First Blood" imao je budžet od 15 miliona dolara, a ukupno je zaradio 125.212.904 dolara.

Pogledajte kako je Silvester Stalone kao Rambo u ovom filmu nosio pončo:

Pogledajte i trejler:

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA