≫ 

Dvadeset godina ostvarenja "Seks i grad": Sve su htele da budu kao čuvena četvorka, a njima je serija napravila haos od života

Prošlo je dvadeset godina od početka emitovanja serije "Seks i grada", s obzirom na veliku popularnost koju je serija ostvarila, glumicama je i dan danas teško da se odvoje od uloga

  • 2

Kultna serija "Seks i grad" pre tačno je tačno dvadeset godina prikovala je milione gledalaca za male ekrane

Gotovo da nema žene koja se nije poistovetila s nekom od njih.

Zbog glavnih likova Samante, Keri, Šarlot i Miranda, milioni ljudi su u svakog dana u isto vreme bili "zalijepljeni"  za televizore u iščekivanju nove epizode, a reprize se rado gledaju i danas, dvadeset godina nakon prikazivanja prve epizode.

Žene su ga obožavale, bio je jedan od najvećih zavodnika, a evo kako Zverka izgleda u 64. godini, i to kad se skine! (FOTO)

Peipoadnice lepšeg pola poludele su za stilom  glavnih junakinja, sve su htele biti poput poslovne Mirande, zavodljive Samante, doterane Keri ili otmene Šarlot. U seriji bile nerazdvojne prijateljice, u stvarnom životu se nisu preterano slagale i imale su potpuno različite živote.

Miranda, Keri, Samanta i Šarlot, Foto: Warner Bros

S obzirom na veliku popularnost koju je emisija polučila, glumicama je i dan danas teško da se odvoje od uloge. " Ti si ista Miranda. To je baš nešto što bi Keri rekla. Ja sam Šarlot u duši, ali Samanta po ponašanju", i slične izjave postale su deo svakodnevica brojnih obožavateljki.

Sintija Nikson, Foto: Tanjug/AP

Sintija Nikson(51), koja je igrala lik Mirande, gej je aktivista i majka dvoje dece koja kreće u političku trku za mestom prve gej guvernerke Njujorka. Mnogi je i danas vide kao samo kao Mirandu. To može naštetiti njenoj političkoj karijeri s obzirom na to da se Mirandin lik i njena uverenja kose s mnogim političkim stavovima koje Sintija zastupa.

Legendarna Samanta, Printskrin: Youtube/lefilmsexandthecity

Kim Katral (61) u seriji je bila koketna i zabavna Samanta, a u privatnom životu je punila stupce novinskih rubrika neprestalnim svađama s kolegicama. Izjavila je i da je njen život uvelike patio zbog serije i da zbog nje nikad nije imala decu.

Otmena Šarlot, Printskrin: Youtube/ SATCclips

Kristinu Dejvis (53) mnogi i danas pamte samo kao otmenu Šarlot koja sanja o skladnoj ljubavi i braku. Šarlot  ima viziju svog savršenog muža i ne odustaje od nje. Davis u privatnom životu nikad nije imala sreće u ljubavi. Nakon brojnih ljubavnih brodoloma, sreću je pronašla u majčinstvu i posvetila se detetu.

legendarna Keri, Foto: Profimedia/Insight Media

Sara Džesika Parker poznatija kao Keri Bredšo, ima zavidnu glumačku karijeru iza sebe, troje dece i skladan brak. Njen sukob sa kolegicama sa seta serije Seks i grad je godinama punio stupce svetskih tabloida. Nedavno je izjavila kako taj sukob traje puno dulje nego što javnost može i zamisliti.

Dobitnici mnogih nagrada, Foto: Profimedia/AFP

U seriji je akcenat je na vezama, seksu, ljubavnim problemima, modi, prijateljstvu i životu u gradu. Zbog zabavnih glumica, eksplicitnosti i otvorenom pričanju o seksu i drugim tabu temama u to vrieme, "Seks i grad" je načinio veliki uspeh.

Osvojili su osam Zlatnih globusa, sedam Emija i brojne druge nagrade i nominacije.

Mnogima je i danas prva asocijacija na Njujork, modu, ženske cipele, prijateljstvo, seks i ljubav upravo ova bezvremenska serija.

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavran

    6. jun 2018 | 16:31

    Mogla bi seriju da gledAm po neznam koji put isto kao Maratonce 😆😆😆 i nikad mi ne moze dojaditi. Kultna serija koja nas je sve nasmejala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA