≫ 

Među prvima pogledajte film "Oušnovih 8" (VIDEO)

Tagujte osobu na našem postu na Facebook profilu sa kojom bi voleli da pogledate ovaj film i možda vam ispunimo tu želju! Delimo 5*2 karte a nagrade dobija ona najbrža dama. Srećno

  • 0

Nakon jedne duže pauze nastavlja se kriminalistička saga pod zajedničkim nazivom "Oušn". Nakon trilogije, odnosno jedanaestice, dvanaestice i trinaestice, četvrti nastavak je vezan uz brojku 8.

"Oušnovih 8" nastavak je trilogije o najvećim kriminalističkim umovima. Nakon što smo u prva tri filma gledali face popur Džordža Klunija i Meta Dejmona , sada je vreme da žene preuzmu inicijativu. Sandra Bulok, koja glumi sestru gospodina Oušna, odnosno Klunija, zatim Rijana, Kejt Blanšet i ostale lepotice nalaze se u novoj ekipici koja želi plen jedne druge lepotice, En Hetvej.

Ovaj nastavak je režirao i delom napisao Geri Ros , čovek koji stoji iza filmova "Igre gladi", a producenti su Džordž Kluni i Stiven Soderberg. Kejt Blanšet, Sandra Bulok, En Hetvej , Mindi Koling , Awkwafina, Helena Bonam Karter , Sasra Paulson i Rijana glavni su likovi novog nastavka franšize Oušn 8, ovog puta u ženskom izdanju.

Tagujte osobu na našem postu na Facebook profilu sa kojom bi voleli da pogledate ovaj film i možda vam ispunimo tu želju! Delimo 5*2 karte za specijalnu projekciju filma u KOMBANK DVORANI u četvrtak od 20:30 časova. A nagrade dobijaju one najbrže dame.

Srećno.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA