≫ 

"Imam psihički poremećaj, nešto nedostaje u meni..." Robi Vilijams šokirao svet novim priznanjem!

- Teško je biti u mojoj glavi. Imam neke kompulzije, ovisnosti, rekao bih da je to duševna bolest - rekao je Robi

  • 6
Robi Vilijams, Foto: Profimedia/DDP

Robi Vilijams priznao je u intervjuu za londonski "Radio 2" kako je uveren da ima psihički poremećaj, piše "Daily Mail".

- Nešto definitivno nedostaje u meni. Ne znam da li je li to autizam ili Asperegerov sindrom, ali u nekom spektru jesam - rekao je Robi.

Međutim, iako su mnogi ovo pripisali slavi, Vilijams kaže da bi taj problem imao i da nije slavan, već običan radnik.

- Teško je biti u mojoj glavi. Imam neke kompulzije, ovisnosti, rekao bih da je to duševna bolest. Svaki dan je drugačije, čak i ako radim iste stvari. Nekim danima jednostavno ne znam objasniti zašto ne mogu da ustnem iz kreveta - iskreno je priznao Robi.

Ruska operska lepotica oduvala Robija Vilijamsa: Englez nije mogao da prestane da joj se divi na otvaranju Mundijala (VIDEO)

Kako je rekao, poslednjih nekoliko godina više ceni život, naročito otkad su supruga Ajda Fild i on dobili ćerkicu Teodoru i sina Črltona.

Robi Vilijams, Foto: Instagram/robbiewilliams

Britanska muzička zvezda otkrio je i da ima svojevrsnu opsesiju u guglanju svog imena i traženja negativnih komentara o sebi.

- To je istovremeno prokletstvo i blagoslov, jer stalno čitam kako sam glup i ne znam da pevam, ali to me tera napred. Zbog toga sam danas čovek kakav jesam - priznao je Robi.

Podsetimo, Robi je u svojim ranijim intervjuima umeo da kaže da "u glavi ima bolest koja će ga ubiti", da je mnogo puta bio blizu smrti, a svoj život pun uspona i padova uporedio je sa životom pokojnog Džordža Majkla.

Arijana Grande se udaje posle nekoliko nedelja ljubavi, a njen dečko krije tužnu priču:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA