≫ 

Ova velika zvezda je trebalo da igra ulogu negativca T-1000 umesto Roberta Patrika u filmu "Terminator 2" (FOTO) (VIDEO)

Zbog saobraćajne nezgode i preloma noge morao je da odustane

  • 1

Jedan od najpopularnijih filmova svih vremena jeste svakako i filmu "Terminator 2". Glavnu ulogu u ovom ostvarenju, kao što je poznato, igrao je Arnold Švarceneger, koji je glumio dobrog terminatora, dok je ulogu negativca, terminatora T-1000 tumačio Robert Patrik.

Ono što je zanimljivo jeste da je uloga terminatora T-1000, sastavljenog od tečnog metala, bila namenjena drugoj zvezdi. Naime, prva želja reditelja "Terminatora 2" Džejmsa Kamerona, bio je ni manje ni više nego čuveni roker Bili Ajdol.

Na kraju, Bili nije mogao da prihvati ulogu, jer je u saobraćajnoj nezgodi doživeo prelom noge.

Bili Ajdol Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Ovu informaciju otkrio je u jednom svom intervju sam Robert Patrik, koji je na kraju igrao terminatora T-1000.

- Bili Ajdol je bio spreman za ulogu terminatora T-1000, kako sam shvatio. Mogu da kažem da sam video Bilijev lik kada sam otišao kod Stena Vinstona ( koji je radio specijalne efekte u filmu "Terminator 2" ) nakon što sam dobio ulogu. Nažalost, Bili je imao saobraćajnu nezgodu dok je vozio motor i doživeo je prelom noge, tako da fizički nije mogao da uradi ono što je uloga zahtevala - rekao je Robert Patrik svojevremeno za "Heat Vision".

Podsetimo se kako je Robert Patrik igrao terminatora T-1000 u filmu "Terminator 2":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA