Džoni Dep po drugi put prepravio tetovažu posvećenu bivšoj ženi!

Džoni Dep prepravio tetovažu u "ološ", pa se opet odlučio da je promeni

  • 1
Džoni Dep i Amber Herd, Foto: AP/Tanjug

Holivudski glumac Džoni Dep po drugi put je prepravio tetovažu "slim" koju je istetovirao na šaci, a koja u prevodu znači "mršava", koju je posvetio bivšoj supruzi Amber Herd koju je za vreme njihove romanse baš tako zvao.

Pre dve godine, neposredno pred razvod, glumac se odlučio da tetovažu prepravi u "scum" što znači "ološ", a sada je izmenio jedno slovo i potpuno promenio značenje. Džoni je drugi put prepravio tetovađu u "scam" što znači "prevara".

Isplivao snimak: Uhvatio pevačicu za guzu u programu uživo, ona nije verovala šta se dešava (VIDEO)

Podsetimo, Džoni i Amber razveli su se 2017. godine, i nisu se suzdržali da jedno o drugom ne iznose "prvljav veš". Amber je tokom njihovog razvoda objavila snimak na kojem se vidi pijani Dep koji joj preti i baca flašu i stvari na nju.

Džoni Dep i Amber Herd, Foto: AP/Tanjug

Inače, Depu ovo nije prvi put da prepravlja tetovaže. Dok se 1990. godine zabavljao sa Vinonom Rajder na svom telu imao je napisano "Vinona zauvek" (Winona Forever), da bi nakon raskida tetovažu promenio u "Vino zauvek" (Wino Forever).

Evo kako sada izgleda Džonijev tatu:

Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA