Demi Lovato se oglasila potresnom porukom i progovorila o predoziranju heroinom (FOTO)

- Uvek sam bila otvorena kada je u pitanju moje odvikavanje. Naučila sam da to nije nešto što nestaje ili bledi vremenom - poručila je pevačica između ostalog

  • 2
Demi Lovato/ Foto: Profimedia

Američka muzička zvezda Demi Lovato (25) oglasila se nakon što je zbog predoziranja heroinom završila u bolnici u Los Anđelesu.

Demi je na svom Instagram profilu uputila jasnu i potresnu poruku.

- Ja sam uvek bila otvorena kada je u pitanju moje odvikavanje. Naučila sam da to nije nešto što nestaje ili bledi vremenom. To je nešto sa čime moram da nastavim da se borim i još se nisam izborila. Želim da se zahvalim Bogu što sam živa i što sam dobro - napisala je pevačica u poruci.

Bivši dečko posetio Demi Lovato nakon predoziranja: Iz bolnice izašao tužan i neraspoložen

Demi Lovato/ Foto: Instagram/dlovato

- Sada mi samo treba mi vremena da ozdravim i da se fokusiram na svoju trezvenost i put ka oporavku. Ljubav koju mi pokazujete nikada neću zaboraviti i radujem se danu kada ću moći da kažem da sam uspela. Nastaviću da se borim - poručila je Demi, koja se posebno zahvalila svojoj porodici, timu i fanovima.

Demi Lovato uputila poruku, Printskrin: Instagram/ddlovato

Video: Bivša devojka Hju Granta u 52. godini izgleda kao zmaj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagoš!

    6. avgust 2018 | 19:02

    Ljudi, lijepe li žene , žali je bože !

  • Bl@

    7. avgust 2018 | 01:32

    Bas potresno! Debil koji ima ili moze da ima, sve ono obicnom smrtniku nedostupno, u napadu dokolice i neznanja sta ciniti vise sa sobom, posegne za drogom.... I sad bi je mi trebali zaliti???? Pa, ko je izmislio da je narkomanija bolest trebalo bi ga streljati! Pa, nije to rak ili upala bubrega, to je nesto sto dobrovoljno krenes konzumirati! Nije nasljedno, nije urodjena mana....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA