≫ 

Da je prihvatio ulogu, bio bi pun kao brod: Kevin iz filma "Sam u kući" otkrio da je 3 puta odbio da glumi u hit seriji (VIDEO)

- Nisam mogao sebe da zamislim u sitkomu ili televizijskom šouu - rekao je Mekoli Kalkin

  • 1

Mekoli Kalkin, koga se sećamo po liku Kevina Mekalistera u serijalu filmova "Sam u kući", rekao je da odbio da glumi u jednoj uspešnoj seriji, i to čak tri puta. U pitanju je sitkom "Štreberi" ( na engleskom "The Big Bang Theory").

Kako je Mekoli naveo, on je imao ponudu na stolu da igra u ovoj seriji, ali se ipak na njoj zahvalio.

- Nisam mogao sebe da zamislim u sitkomu ili televizijskom šouu - rekao je Kalkin gostujući kod voditelja Džoa Rogana, ali nije precizirao koju bi lik igrao, da je eventualno prihvatio ponudu.

- Hteli su me u seriji "Štreberi", ali sam ja rekao ne... Oni (producenti serije) su se vraćali ponovo, ali sam rekao ne, ne, ne... Čak mi je moj menadžer uvrtao ruku (kako bi prihvatio ovu ponudu) - rekao je Mekoli, koji je dodao da ga više gluma ne zanima.

Da podsetimo, serija "Štreberi" važi za jednu od najpopularnijih svetskih sitkoma. Glumci iz ovog ostvarenja su neverovatno plaćeni. Džon Galecki, koji igra lik Leonarda, i Džim Parsons, koji glumi lik Šeldona, po epizodi dobijaju milion dolara.

Da je Mekoli Kalkin prihvatio ulogu u seriji "Štreberi", nema sumnje da bi zarađao ogroman novac.

Hju se ofucao, a Elizabet blista: Bivša devojka holivudske zvezde u 52. godini izgleda kao zmaj! VIDEO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • #dontdodrugskids

    9. avgust 2018 | 23:14

    To se zove profesionalac, čovek se posvetio drugom biznisu.. A i realno, sa popularnošću koju je stekao kao klinac, može lako da nadje ulogu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA