≫ 

Tom Hardi prodao kuću u Londonu za 3,5 miliona evra i sa trudnom ženom se odselio na selo, a razlog je nezamisliv!

Jedan od najtraženijih glumaca današnjice sa lepom suprugom je kupio imanje van Londona

  • 4
Tom Hardi sa lepom suprugom Šarlot Foto: Profimedia

Popularni holivudski zavodnik Tom Hardi (40) sa trudnom suprugom se odselio iz Londona, i to zato što ga je jedna obožavateljka neprestano proganjala. Glumac je inače ranije isticao kako želi da bude na nekom mirnijem mestu gde će uživati sa svojom porodicom, a navalentna obožavateljka samo je ubrzala proces selidbe.

Tom i njegova supruga Šarlot Rajli čekaju drugo dete, a ovaj lepi životni period zagorčala mu je nimalo bezazlena obožavateljka koja nije prestajala da ga uznemirava. Upravo to je bio razlog glumčeve odluke da ode iz Londona, brže nego što je planirao.

Holivudski lepotan i njegova supruga sada žive u predgrađu Londona, gde su kupili imanje, a komšije govore kako ga svakog jutra viđaju u šetnji sa psom.

Tom Hardi 15. septembra puni 40 godina Foto: Guliver/Tristan Fewings/Getty Images

Inače, popularni akcioni heroj iz korena je promenio svoj život otkako je 2014. godine oženio višegodišnju devojku Šarlot. Samo godinu dana kasnije dobili su prvo dete, a sada čekaju još jednu prinovu.

Tom razmatra odluku da se penzioniše, zbog čega ga fanovi, na njihovu veliku žalost, više neće često viđati na filmskom platu.

- U ovim godinama osećam da sam učinio dovoljno i da mi je dosta takvog života. Surovo sam iskren i jednostavno želim neki drugačiji život. To vam je kao da ste uspeli da se popnete na Everest. Bilo je čudo da ste uopšte živi i da ste stigli do vrha. E, sad, želite li opet da idete na vrh planine ili želite samo da pronađete plažu... - rekao je zgodni Hardi u jednom od intervjua.

Tom Hardi i njegova supruga čekaju drugo dete Foto: Profimedia

VIDEO: Da se istopiš: Ovi holivudski zavodnici su najbolje tate na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA