Kevin Spejsi više neće igrati u seriji "Kuća od karata": U 17 sekundi otkriveno šta će biti sa njegovom likom (VIDEO)

Spejsiju su producenti serije još prošle godine otkazali saradnju, kada je ga je više od 30 osoba optužilo za seksualno zlostavljanje

  • 0
Kevin Spejsi, Foto: Guliver/Dia Dipasupil/Getty Images

Poznati holivudski glumac Kevin Spejsi je već nekoliko meseci u žiži interesovanja zbog optužbi za seksualno zlostavljanje. Kada su informacije o tome dospele do medija, izbio je veliki skandal, a glumac je ostao bez mnogih uloga u filmovima i serijama u kojima je do tog trenutka igrao.

Slučaj zastareo: Kevin Spejsi neće biti krivično gonjen zbog optužbi za seksualno napastvovanje

Sada se pojavila informacija kako će se producenti serije "Kuća od karata" reštiti lika koji tumači upravo Spejsi.

Trejler za novu sezonu serije, pokazuje glumicu Robin Rajt koja tumači ulogu Spejsijeve supruge Klare, kako stoji iznad groba Frenka Andervuda, lika kojeg tumači poznati glumac.

U trejleru nema naznaka o tome kako je Andervud umro, ali je objavljeno da će šesta sezona serije biti i poslednja.

Ona će se sada fokusirati na perfidan karakter Kler Andervud koja je postala predsednica Sjedinjenih Država u petoj sezoni.

Spejsiju su producenti serije još prošle godine otkazali saradnju, kada je ga je više od 30 osoba optužilo za seksualno zlostavljanje.

Tužilaštvo u Los Anđelesu je nedavno objavilo da glumca Kevina Spejsija neće krivično goniti zbog optužbi za seksualno napastvovanje iz 1992. godine, i to iz razloga što je slučaj zastareo prema zakonima savezne države Kalifornija.

Šesta sezona Kuće od karata počeće da se prikazuje 2. novembra, a sastojaće se od osam epizoda, ne od 13 kako je bilo u prethodnim sezonama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA