Ešton Kučer kolima udario 19-godišnjaka i oborio ga na zemlju: Njegova reakcija kada je video slavnog glumca je pokidala (FOTO)

Glumac je u Los Anđelesu svojim automobilom naleteo na tinajdžera na skuteru

  • 6
Ešton Kučer/ Foto: Profimedia

Slavni glumac Ešton Kučer (40) udario je svojim automobilom tinejdžera Lea Marenija u Los Anđelesu, koji je kao bebisiter išao po decu u školu na svom skuteru.

Glumac je izlazio iz filmskih studija svojim crnim Tesla automobilom, kako prenose strani mediji, i bilo je prekasno za kočenje kada je ugledao 19-godišnjaka na skuteru. Udario ga je i tinejdžer je pao na zemlju, a glumac je odmah izleteo iz automobila kako bi proverio da li je dobro. Leo je samo lakše povredio koleno, a prema glumcu koji mu se izvinjavao sve vreme je bio ljubazan.

Džesika Bil i Džastin Timberlejk "odlepili" što nema alkohola na dodeli Emija, pa urnebesnom objavom nasmejali sve (FOTO)

- Nije mogao da me vidi od zida - rekao je Leo za Eštona, koji ga je sve vreme zapitkivao da li je sigurno dobro.

Povređeni tinejdžer je zadržao glumca i pitao ga kasnije da se slikaju, a njegove objave naišle su na hiljade i hiljade lajkova.

- Udario me auto danas, ali je sve ok, pošto je u njemu bio Ešton Kučer - napisao je tinejdžer oduševljen što je upoznao Kučera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baron

    21. septembar 2018 | 20:13

    Sinko, mogao si jedno 100.000$ da mu izvuces kao iz sale!!! Plus da imas te selfije sa njim!

  • nscz

    21. septembar 2018 | 19:58

    Sta je pokidala?

  • Vreme

    21. septembar 2018 | 19:50

    Nek izleti sa 3,4 hiljade ako je vec tzv dzek$$

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA