≫ 

Ispale gole grudi, a onda joj se pomerio i donji deo bikinija! Vrela Jasmin pokazala sve dok je njen muž spavao na metar do nje! (FOTO)

Muž je spavao dok je njegova žena mamila uzdahe

  • 4
Foto: Profimedia

Modne revije održane u Milanu okupile su neke od najlepših žena sveta, od kojih su mnoge slobodne momente koristile kako bi se opustile, svaka na svoj način.

Top-model Jasmin Brunet svoje slobodne dane provela je na plaži u Portofinu, sa suprugom Evandrom Soldatijem, takođe modelom.

Lepa Megan se pojavila u seksi haljini bez brusa, ali sada svi komentarišu slike njenih stopala (FOTO)

Jasmin je opravdala teoriju da Brazilke imaju najbolje guze na planeti, ali ni ostali delovi tela nisu ništa manje vatreni, naročito ako se konstatuje da nema silikone.

No, Jasmin je bila prilično nestašna, pa joj se tako "otkačio" kupaći i jedna strana je skroz spala, i imalo je šta da se vidi...

Jasmin ima punih 30 godina, Foto: Profimedia

Dok je Jasmin paparace "častila" opasnim prizorom, njen muž je - spavao.

Foto: Profimedia

Lepa plavuša iz Brazila opustila se čak i previše, a kada je legla i raširila noge donji deo bikinija malo se pomerio...

Jasmin i Evandro u braku su od 2012. godine, Foto: Profimedia

Inače, njenog supruga koji je prespavao svaki od ovih prizora forbs je 2008. godine stavio na 7. mesto najuspešnijih modela na svetu.

Takođe, Evandro se pojavio i u čuvenom spotu Ledi Gage za pesmu "Alejandro". Jasmin i Evandro u braku su od 2012. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA