Svašta mi je prolazilo kroz glavu... Gvinet Paltrou otkrila kako je pobedila postporođajnu depresiju

- Glavom su mi prolazile alternative, da izaberem terapiju, bez hemije, da ponovo vežbam, prestanem da pijem alkohol i dam vremena da mi se telo regeneriše i pružim sebi više sna - rekla je Gvinet

  • 1
Gvinet Paltrou, Foto: Tanjug/AP

Glumica Gvinet Paltrou (46) dugo se borila sa postporođajnom depresijom i to ne krije. Nakon što je rodila sina Monsesa (12), holivudska zvezda je prolazila kroz težak period.

Gvinet je na proslavi desetogodišnjice svog brenda "Goop" otkrila da je depresiju pobedila bez ikakvih lekova.

Seksi Gvinet objavila sliku na kojoj je potpuno gola i trudna, a razlog je predivan! (FOTO)

- Doktor je pokušao sa lekovima, antidepresivima, ali sam ja u jednom trenutku pomislila: "U redu, ako mi budu trebali, uvek ih mogu uzeti ponovo". Glavom su mi prolazile alternative, da izaberem terapiju, bez hemije, da ponovo vežbam, prestanem da pijem alkohol i dam vremena da mi se telo regeneriše i pružim sebi više sna - pričala je glumica.

Gvinet Paltrou/ Foto: Instagram/gwynethpaltrow

Oskarovka je objasnila da su andtidepresivi ono što može spasiti život određenim ljudima, u određenim okolnostima, ali da je ona uspela i bez njih. Glumica je poslala poruku da promena u životu može spasiti život i pomoći u ozdravljenju.

Gvinet Paltrou, Foto: Profimedia

Gvinet na internet stranici prodaje stvari za bolji i zdraviji život, ali je nedavno isplatila oko 125.000 evra zbog tužbe društva za zaštitu potrošača, jer je glummica na sajtu prodavala jaja za vaginu.

Podsećamo, Gvinet se u aprilu ove godine udala za televizijskog scenaristu Brada Falchuka.

VIDEO: Gvinet potpisala predbračni ugovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA