≫ 

"Seks? To je ono što radim za doručak!" Enrike Iglesijas u emisiji uživo izneo intimne detalje iz svog života, a reakcija voditeljke je urnebesna! (FOTO)

Kako je svojeveremeno Enrike izjavio da mu je seksualni život bolji nego ikad, voditeljka ga je upitala za detalje

  • 5
Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova, Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images)/ Doug Benc/Getty Images/Jemal Countess/Getty Images for K-Swiss

Popularni pevač Enrike Iglesias (43) šokirao je javnost kada je u emisiji "Ponedeljkom ujutru", koja se emituje uživo, izneo detalje svog intimnog života sa bivšom teniserkom Anom Kurnjikovom (37).

Kakva srećnica! Obožavateljka zaskočila Enrikea Iglesijasa na bini, kad joj je on uzvratio sočnim poljupcem u usta, bila je van sebe! (VIDEO)

Voditeljka je pitla Enrikea o seksualnom životu, a kada je pevač opušteno odgovorio da "ima seks za doručak" , oboje su prasnuli u smeh.

Enrike Iglesijas, Printskrin

- Tvoj intimni život je bolji nego ikad? - upitala je voditeljka navodeći pevačeve reči iz jednog intervjua.

- Milsiš više seksa nego ikad? To je upravo ono što radim za doručak - rekao je Iglesias što je nasmejalo sve u studiju.

Reakcija voditeljke kada je pevač otkrio da seks konzumira za doručak, Printskrin

Enrike i Ana u decembru 2017. godine dobili su blizance Nikolasa i Lusi, par se upoznao 2011. godine na snimanju pevačevog spota "Eskejp".

- Osećaj je neverovatan. To me je promenilo. Vozim sporije. Milim na glupe stvari koje ću učiniti pre nego što ih ponovim, odgovornije - rekao je svojeveremeno pevač o ulozi oca.

VIDEO: Kako su Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova uspeli da sačuvaju svoju ljubav 17 godina?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA