Rosov sin Ben iz "Prijatelja" je porastao, a sada je po prvi put javno priznao da je bio zaljubljen u Dženifer Aniston (VIDEO)

- Sećam se da sam bio toliko obuzet tim osećanjem da sam potpuno zaboravio svaku reč koju treba da izgovorim - rekao je Kol Sprouz, koji danas ima 26 godina

  • 3

Svi oni koji su gledali seriju "Prijatelji" sećaju se sina Rosa Gelera Bena. Ovog dečaka igrao je Kol Sprouz, i to u sedam epizoda, a često smo mogli da vidimo u kadrovima gde je bio sa Rosom (kojeg je glumio Dejvid Švimer), kao i sa Rejčel (koju je glumila Dženifer Aniston).

Podsetimo se jedne od scena gde su zajedno bili Ben i Rejčel:

U međuvremenu, Kol Sprouz je odrastao. Danas ima 26 godina, a u intervjuu u emisiji "The Late Show with Stephen Colbert" priznao je svom domaćinu, voditelju Stivenu Kolbertu, da je bio zaljubljen u Dženifer Aniston kada je imao 8 godina.

- Sećam se da sam bio toliko obuzet tim osećanjem da sam potpuno zaboravio svaku reč koju treba da izgovorim. Ona je samo stajala i gledala u mene i čekala da nastavimo sa snimanjem - rekao je Kol, i dodao da ga je jedan od kamermana "provalio" da je bio zaljubljen u Anistonovu.

Pogledajte šta je sve Kol Sprouz rekao:

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA