≫ 

"Spice Girls" ponovo na okupu, ali bez Viktorije Bekam! Ledena kraljica im je poslala javnu poruku i evo šta im je poručila (FOTO)

Spajsice su poslednji put bile na okupu 2012. godine na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu

  • 1

Čuvene "Spajsice" (Spice Girls) ponovo će se okupiti zbog turneje, ali u nešto manjem sastavu - bez Viktorije Bekam.

Četiri članice grupe; Ema (42), Mel C (44), Mel B (43) i Geri (46); zvanično su potvrdile okupljanje i obavestile fanove o datumima turneje po Velikoj Britaniji na društvenim mrežama, a sve su uzbuđene što će se ponovo pojaviti pred publikom.

Svih pet članica grupe "Spice Girls"/ Foto: Profimedia/SOLARPIX

Kako je rečeno, Poš Spajs poznatija kao Viktorija Bekam (44) neće biti u promotivnom videu, a svoj izostanak sa turneje je opravdala time što želi da se posveti karijeri u modnom biznisu, navodi Daily Mail.

Turneja počinje 1. juna 2019. godine, obuhvata šest koncerata i završava se 15. juna.

Objavljeni datumi koncerata na Fejsbuk stranici grupe "Spice Girls"/ Printskrin: Facebook/spicegirls

Grupa "Spice Girls" žarila je i palila devedesetih godina, a razišle su se 2000. godine. Do ponovnog okupljanja je došlo 2008. kada su imale turneju po Evropi i Americi, da bi posle toga ponovo došlo do zatišja. Poslednji put zajedno su nastupale u Londonu 2012. godine na svečanom zatvaranju Olimpijskih igara.

"Spice Girls" u punom sastavu/ Foto: Profimedia

Iako neće biti sa njima na sceni, Viktorija Bekam koju godinama prati nadimak "ledena kraljica" oglasila se na Instagramu i devojkama poželela sve najlepše, čime je stavila tačku na dugogodišnje glasine o lošim odnosima sa nekadašnjim koleginicama.

- Danas je poseban dan za devojke jer su objavile datume turneje, prve nakon one na kojoj smo sve zajedno nastupale 2012. godine! Neću ponovo biti sa devojkama na sceni, ali to što sam bila članica grupe "Spice Girls" bio je neverovatno značajan deo mog života i želim im puno ljubavi i provoda na turneji sledeće godine. Znam da će napraviti sjajan šou i nekadašnji, ali i sadašnji fanovi će imati nezaboravno veče! Prijateljstvo traje večno - napisala je Viktorija na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA