≫ 

"Očajna domaćica" je stvarno izgledala očajno na crvenom tepihu: Pojavila se u elegatnoj haljini, a ono što je obula zgrozilo je sve! (FOTO)

Glumica će sigurno ostati upamćena po jednoj od najgorih kombinacija na crvenom tepihu ikada

  • 4
U "Očajnim domaćicama" glumila je Suzan/ Printskrin: Youtube

Zvezda serije "Očajne domaćice", glumica Teri Hačer (53) pojavila se na crvenom tepihu u Njujorku u neobičnom izdanju, koje nikome, ali baš nikome nije moglo da promakne.

U pitanju je bila Gala večera "NYRR Night of Champions" događaja, a kako su mnogi zaključili, Teri se pojavila u najgoroj odevnoj kombinaciji ikada.

Čuvena Suzan Majer iz "Očajnih domaćica" šokirala je sve crvenom haljinom s dubokim dekolteom, ali problem je bilo ono što je imala na nogama - šarene patike. Osim toga, da stvar bude još gora, u svim pozama je izgledala čudno, pa je brzo postala glavna vest u svim svetskim medijima.

Teri Hačer u patikama/ Foto: Profimedia

Međutim, Teri se, naravno, nije pojavila na dođagaju u ovim patikama, već u crnim salonkama... A patike su na red došle nešto kasnije, u skladu sa događajem. Ipak, mnogima je zasmetalo što su šarenog dezena, pa su glumicu ipak razapeli kritikama.

Teri Hačer u cipelama/ Foto: Profimedia

Teri je, inače, poznata kao zavisnik od plastičnih operacija, što se da i primetiti. Od završetka serije "Očajne domaćice" prošlo je šest godina, a njeno lice se od tada drastično promenilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. novembar 2018 | 21:55

    Ni kod nas nista bolje nije,nose odelo sa patikama,ili kaubojke cizme i uvucene farmerke u njih,uske i male farmerke kao da su za malu decu,taj trend ni sami bog ne poznaje sta je to danas ono sto smo se cudili klovnovima e to smo mi danas

  • Cz

    6. novembar 2018 | 23:49

    To je nova moda. Patike za sve prilike.

  • lakis

    8. novembar 2018 | 08:22

    Lično ne volim modnu tiraniju.Lepo je kad se neko izdvaja iz uniformisane mase.Naravno, da bi to bilo ok mora se imati autentična ličnost i harizma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA