Spremili smo vam izlazak iz snova. Osvojite romantičnu večeru i odlazak u bioskop, a sve što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete samo jednu fotografiju

Danas nam u bioskope stiže nova romantična komedija kakvu dugo nismo videli u domaćim bioskopima. Savremena verzija Romea i Julije smeštena u Malu Italiju , najpoznatiji deo Toronta koji posećuju svetski ljubitelji vrhunske hrane

  • 0

Ova nas komedija vodi u svet jednog od najživljih kvartova u Torontu Malu Italiju, u kojoj su se dve porodice pronašle na suprotnim stranama. Baš poput Romea i Julije, ali bez tragičnog kraja i s puno više humora i pice, film donosi sve što nam treba za romantično veče.

Foto: Promo

U filmu glavne uloge tumače Ema Roberts i Hajden Kristensen.

Telegraf, Vapiano restorani i Blitz Film žele da vam užitak u ovom filmu bude potpun, te smo za vas pripremili nagradni konkurs u kom možete da osvojite specijalan vaučer u iznosu od 3000 dinara koji možete da iskoristite u nekom od fenomenalnih Vapiano restorana.Kao i karte za ovo vrhunsko „ gastronomsko“ filmsko ostvarenje.

Sve što treba da uradite jeste da u inbox stranice Blitz film-a na OVOM linkupošaljete fotografiju sa sa neke interesantne večere kojoj ste prisustvovali sami ili u društvu, i možda baš vi dobijete priliku da uživate u vrhunskoj usluzi i ambijentu VAPIANO restorana. Konkurs je otvoren do 15.11.

Srećno!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA