≫ 

Nakon što je od dečka dobila prsten vredan dva miliona dolara, Paris Hilton raskinula veridbu!

Glumac po zakonu koji važi u Kaliforniji ima pravo da od Hiltonove traži natrag ovaj vredan komad nakita

  • 4
Paris Hilton i Kris Zilk, Foto: Profimedia

Dugo se nagađalo da je veza Paris Hilton i glumca Krisa Zilka zapala u krizu, a njihovi prijatelji su sada potvrdili da je ovaj par stavio tačku na svoju ljubav iako su bili vereni skoro godinu dana, prenosi TMZ.

- Prekinuli su pre nekoliko nedelja. Veza je napredovala vrlo brzo i Paris je shvatila da joj to ne odgovara - ispričao je prijatelj.

Javnost je za njihovu vezu saznala prošle godine, a već za Novu godinu Kris je verio Paris i poklonio joj prsten vredan dva miliona dolara.

Paris Hilton i Kris Zilk, Foto: Instagram/parishilton

- Prsten je tako lep i sjajan. Tresla sam se kad sam ga stavila. To je najlepši prsten koji sam ikada videla - rekla je Paris tada.

Iako niko od njih dvoje nije komentarisao raskid, Paris je svojim objavama ipak dala neke naznake o tome da je došlo do prekida veze.

- Verujem da se sve događa sa razlogom. Ljudi se menjaju i zbog toga moraš da naučiš da ih pustiš. Stvari se pogoršavaju kako bi ih cenio kada su dobre. Veruješ lažima, tako da bi eventualno naučio da veruješ jedino sebi. Nekada se dobre stvari raspadnu kako bi se bolje mogle spojiti - citirala je Paris u svojoj objavi Merlin Monro.

Paris Hilton, Foto: Profimedia

Međutim, po zakonu koji važi u Kaliforniji Kris ima pravo da traži prsten koji je dao svojoj verenici u koliko je ona raskinula veridbu.

Podsećamo, Paris je prilikom jednog ludog provoda u noćnom klubu u Americi izgubila ovaj vredan komad nakita, ali su ga radnici ubrzo našli i to u  posudi sa ledom, a nakit od 20 karata je vraćen Hiltonovoj.

Kortni Kardašijan objasnila kako preboleti super frajera za nekoliko dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA