Iako treći deo filma "Seks i grad" definitivno neće biti snimljen, isplivali su detalji scenarija koji je ispisan do kraja!

Na žalost miliona fanova širom sveta, film "Seks i grad" neće dobiti svoj treći nastavak

  • 0
Foto: Profimedia

Treći deo filma "Seks i grad" neće se snimati, jer jedna od četiri glavne glumice Kim Katral (62) ne želi da učestvuje u tom projektu. Iako do nastavka popularnog filma neće doći scenario postoji, a pojedine informacije procurile su u javnost.

Zverka, odnosno glumac Kris Not (64) trebalo je da umre od infrakta već na početku filma, zatim bi akcenat bio na Keri koju glumi Sara Džesika Parker (53), koja se bori sa tugom i emocijama zbog smrti supruga.

Zerka i Keri, Foto: Guliver/Evan Agostini/Getty Images

- Film nije imao što ponuditi za Kim. Radnja filma bi bila više o Keri nego o odnosu četiri prijateljice - rekao je jedan od producenata, James Miller.

Kim i Sara imale su nesuglasice tokom snimanja serije i filmova, a njihov sukob eskalirao je u pregovorima za snimanje trećeg dela filma.

Samanta i Keri, Foto: Profimedia/Visual movies

- Stvarno mi je dosta izjava Sare Džesike Parker. Ne znam koji problem ima sa mnom, ali ja s njom nemam nikakav. Mogla je biti malo ljubaznija - rekla je Kim koja tvrdi danije tražila novac, već da je završila poglavlje svoje muzičke karijere.

Podsećamo, Zverka je tokom šeste sezone serije kratko bio u bolnici gde je obavio rutinski zahvat na srcu.

VIDEO: Uf! Kada je Džej Lo zatresla guzom na sceni, sve je stalo, ali faca njenog dečka...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA