Slavna glumica pretukla dečka, izbacila ga iz kuće, pa ponovo završila na psihijatriji!

Heder Loklir je nakon incidenta zadržana na posmatranju 72 sata

  • 1

Američka glumica Heder Loklir, koja je glumila u serijama "Dinastija" i "Melrouz Plejs", zadržana je na psihijatriji zato što je prošlog vikenda pretukla svog dečka Krisa Hajzera, nakon čega ga je izbacila iz kuće, pišu američki mediji.

Prema njihovim saznanjima, holivudska zvezda je zadržana na posmatranju 72 sata. Heder je ove godine imala problema, zbog čega je morala da interveniše i policija. Naime, Loklirova je uhapšena u junu, jer je u alkoholisanom stanju udarila automobilom u ogradu ispred svoje kuće u Kaliforniji.

Heder Loklir, Foto: Profimedia

Kada su policajci došli na uviđaj, glumica ih je napala, zbog čega je završila u pritvoru. Nakon samo nekoliko sati slobode, zadržana je u bolnici budući da se predozirala, a na posmatranju je ostala dve nedelje.

VIDEO: Sa ovim ženama je Bred Pit bio posle Anđeline Džoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    21. novembar 2018 | 20:10

    Neki ljudi nikad nisu mogli da prebole nagli gubitak slave..nema ko nije znao za Semi Dzo 80ih..ali toga nema vise. Da je bar pare sacuvala,pa hajde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA