"Adam traži Evu", rijaliti koji je pomerio granice golotinje na televiziji (FOTO)

U ovom rijalitiju učesnici su 24 sata skroz goli u potrazi za ljubavlju

  • 16

Ukoliko ste mislili da ste u rijalitijima videli sve, grdno se varate. Rijaliti program "Adam traži Evu" čija je izvorna zemlja Holandija nadmašio je sve rijalitije, bez imalo preterivanja, jer su u njemu svi učesnici potpuno goli!

U ovom rijalitiju učesnici bivaju dovezeni na neko ostrvo, gde odmah skidaju svu odeću sa sebe i ostaju potpuno goli, i to dok ih gleda cela Evropa. Da, dobro ste pročitali. Kao od majke rođeni tumaraju ostrvima, muškarci i žene, a ako se usput rodi i ljubav među njima - ništa bolje!

"Adam traži Evu" prvi put je prikazan 2014. godine. Sezona je uobičajeno imala po osam epizoda snimljenih na različitim ostvrima. Učesnici su u prvoj sezoni bili smešteni na Pacifiku, u drugoj na Filipinima... A ono što je najzanimljivije jeste da je nova sezona počela 3. novembra na RTL-u.

Đina-Liza sa jednom od učesnica rijalitija/ Foto: Profimedia

Tu su i poznati i oni sasvim "obični", svi bez odeće od jutra do mraka, u potrazi za ljubavlju.

Do sada su se takmičari mogli zabavljati na ostrvu, a u ovoj sezoni će se zabavljati na jahti, na otvorenom moru... Pa oni koji stoje iza projekta veruju da će seksa biti još više!

Jedna od poznatih ličnosti - učesnika je nemački model, voditeljka, glumica, pevačica i dizajnerka Đina-Liza Lofink (32).

Đina-Liza Lofink/ Foto: Profimedia

Šou je emitovan u nekoliko zemalja Evrope: Holandiji, Nemačkoj, Francuskoj, Finskoj, a jedno od snimanja bilo je i u Hrvatskoj, u trajanju od mesec i po dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    25. novembar 2018 | 13:29

    Ово је само увод у пропаст. Ускоро можемо очекивати и ријалити Адам тражи Стеву којим ће се омладини презентовати хомосексуализам као нешто нормално чак и пожељно.

  • Var

    25. novembar 2018 | 13:07

    Pa hocemo u Evropu sta se cudite

  • Qqqqq

    25. novembar 2018 | 13:24

    Mizerija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA