Hit transformacija! Džulija Roberts za 5 sekundi dobila obline Kim Kardašijan, kad vidite kako je reagovala vrištaćete od smeha! (VIDEO)

Slavna glumica transformisala se u Kim Kardašijan, a njeni izrazi lica govorili su koliko joj je neprijatno

  • 0

Holivudsku zvezdu i jednu od omiljenih glumica, Džuliju Roberts (51), slavna voditeljka Elen Dedženeris ugostila je u svojoj emisiji i potpuno ju je tranformisala u najpopularniju rijaliti zvezdu - Kim Kardašijan

Džulija i Elen šalile su se na temu broja pratilaca na Instagramu, a onda je voditeljka koja ima više pratilaca od Robertsove došla na ideju da joj "pomogne" da bude još popularnija na društvenim mrežama.

Kako bi bila "trendi", Elen je uposlila svoj tim koji je Džuliji stavio ogromne grudi koje iskaču iz gornjeg dela bikinija, prebacio preko nje lepršavi ogrtač i puf, glumica se pretvorila u - bujnu Kim!

Džulija kao Kim i Elen Dedženeris/ Printskrin: Youtube/TheEllenShow

Džulija je sve vreme izrazima lica pokazivala koliko joj je neprijatno, a u nekim momentima je i sama pokazala da zna šta "prolazi" iu to ime zauzela je poze koje su - "in".

Kako je izgledala ova urnebesna scena sa lepom glumicom pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA