Slavnom glumcu se ispunio životni san da vodi dodelu Oskara, ali on je odustao od toga i javno objasnio svoju odluku (FOTO) (VIDEO)

Kevin Hart se oglasio na Tviteru i potvrdio da odustaje od životne ponude i objasnio zbog čega je odbio da vodi 91. dodelu Oskara

  • 2

Kevin Hart/ Foto: Tanjug/AP

Iako se pre nekoliko dana obradovao što mu se ispunila želja koju je čitavog života sanjao, glumac Kevin Hart odlučio je da ipak odustane od toga da vodi 91. dodelu Oskara.

Slavni komičar oglasio se u petak i saopštio da ipak neće voditi ceremoniju nakon što su se mnogi pobunili zbog njegovih starih homofobnih tvitova.

- Odlučio sam da ne vodim ovogodišnju dodelu Oskara, jer ne želim da budem u centru pažnje u noći čiji su deo najslavniji i najtalentovaniji umetnici. Iskreno se izvinjavam LGBTQ zajednici za moje uvredljive reči iz prošlosti - napisao je glumac na Tviteru.

- Žao mi je što sam povredio ljude... I dalje učim i nastaviću da učim. Moj cilj je da spajam ljude, ne da ih razdvajam. Puno ljubavi i pozdrava za Akademiju. Nadam se da ćemo se sresti ponovo - dodao je.

Tvitovi Kevina Harta/ Printskrin: Twitter/KevinHart4real

Sat vremena ranije takođe se oglasio na Instagramu, gde je objavio video u kojem je odbio da se izvini nakon što je prestižna Akademija filmske umetnosti i nauke to tražila od njega.

Svečana 91. dodela Oskara biće održana 24. februara u Los Anđelesu.

 
 
 
View this post on Instagram

I know who I am & so do the people closest to me. #LiveLoveLaughA post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    7. decembar 2018 | 11:01

    Što bih Nemanja Matić rekao:"Who is Kevin Hart?"...I wann drink coffee with Mustafa Nadarević...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA