≫ 

Poznati pevač priznao da je spiskao 166.000 evra na kokain: Toliko je bio zavistan da je svakog dana konzumirao 5 grama ove droge

Bilo je puno perioda kada se ničega ne sećam, imao sam pomračenja - rekao je Džastin Hokins

  • 4

Džastin Hokins Foto: Profimedia

Džastin Hokins (43), frontmen poznate grupe "The Darkness" priznao je da potrošio 150.000 funti, iliti 166.000 evra na kokain, na koji se "navukao" tokom uspeha ovog benda. Britanski pevač je otkrio da je na vrhuncu popularnost grupa zarađivala milion funti iliti 1,1 milion evra mesečno, ali je novac otišao veoma brzo.

Naime, Hokins je tih 166.000 evra za kokain potrošio za samo tri godine. Njegova zavinost je uticalo na odnose u grupe, a njegov brat Den Hokins, koji svira bas gitaru u bendu "The Darkeness", nije pričao sa njim dve godine.

Džastin je toliko bio zavistan od kokaina, da je svakog dana konzumirao 5 grama ove nelegalne supstance, prenose svetski mediji. Na kraju, morao je da ide na kliniku na odvikavanju u Rohemtonu.

- Bio sam tajnovit, promenljivog raspoloženja i bio sam oštar na rečima, veoma neprijatna osoba koja je bila u blizini. Bilo je puno perioda kada se ničega ne sećam, imao sam pomračenja - rekao je Džastin Hokins za "The Independent".

Džastin Hokins istakao da je to za njega bio težak period.

- MOrao sam da napravim puno teških odluka kada sam napustio bend, ali kada sam napustio mog brata, to je bilo najteže - rekao je Džastin, koji se na kraju pomirio sa bratom i vratio u grupu - rekao je Hokins za "Mail Online".

Podsetimo se velikog hita "The Darkness" "I Believe In A Thing Called Love", koji izvodi Džastin Hokins:

(Telegraf.rs/DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Česti

    11. decembar 2018 | 13:59

    To je bato rokenrol!

  • Branko

    11. decembar 2018 | 14:20

    Toliko za 3 godine potrose ovi nasi ,domaci!Ako je cepao po 5 dnevno to je pola mil minimum za 3 god!

  • X

    11. decembar 2018 | 14:14

    Zajebano je to belo, kad ga imas, nzns da stanes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA