Sedam godina nakon smrti Ejmi Vajnhaus njen bivši muž promenio ploču: Govorio je da je zbog njega probala heroin, a evo šta sada ima da kaže!

- Uvek ću se osećati krivim, ali nisam više spreman biti jedina osoba koju krive. Ejmi nije radila ništa što Ejmi nije htela da radi. Uvek ću nositi teret krivice i danas mislim da je trebalo drugačije da se ponašam - kaže Blejk

  • 3

Ejmi i Blejk, Foto: Profimedia

Ejmi Vajnhaus preminula je 23. jula 2011. godine u 27. godini života, a nakon njene smrti mnogi su prstom upirali u njenog bivšeg muža Blejka Fildera Sivila.

Blejk je nakon njene smrti priznao da je on bio prvi koji je Ejmi dao heroin, ali je sedam godina kasnije odlučuo da potpuno promeni priču!

Naime, on je u emisiji "Good Morning Britain" progovorio o odnosu sa Ejmi, ali i zajedničkoj ovisnosti o drogama.

- Ejmi i ja smo bili zajedno šest ili sedam godina sa prekidima. Naša veza je bila turbulentna, ako to želite tako nazvati. Imali smo jedan veći prekid koji su popratili mediji, ali smo se pomirili. Godinama me prozivaju zbog drogiranja, ali istina je da smo se nas dvoje drogirali nekih šest meseci tokom našeg braka i to je to. Pre toga Ejmi nije uzimala droge, samo je pušila marihuanu, a ja sam uzeo heroin samo četiri ili pet puta - rekao je Blejk.

Ejmi Vajnhaus imala je svega 27 godina kada je preminula, Foto: Guliver/Carlos Alvarez/Getty Images

Na pitanje voditelja da li oseća bilo kakvu vrstu odgovornosti zbog njene smrti, odgovorio je:

- Uvek ću se osećati krivim, ali nisam više spreman biti jedina osoba koju krive. Ejmi nije radila ništa što Ejmi nije htela da radi. Uvek ću nositi teret krivice i danas mislim da je trebalo drugačije da se ponašam.

Kada kaže drugačije Blejk verovatno misli na svoje ranije izjave, a jedna od njih odnosila se i na njegovo priznanje da je Ejmi zbog njega probala heroin.

- Pušio sam ga u hotelskoj sobi i ona je pitala može li dobiti malo. Pobunio sam se, ali ne previše. Šta god da sam rekao ili učinio, ona bi ga probala na kraju. Naravno da sad žalim zbog toga, ne samo zbog štete koju sam učinio njoj već zbog štete koju je pretrpela njena porodica i moja porodica, pa i ja sam. Svašta smo prošli zbog te ovisnosti - rekao je Blejk za Independent 2013. godine.

Blejk sada kaže da mu je dosta da on bude jedini koga krive za Ejminu smrt, Foto: Profimedia

Blejk je tom prilikom kazao i kako se od Ejmi razveo jer je to od njega tražio njen otac Mič!

- Tada sam bio u zatvoru. Rekao mi je da ću se, ako je stvarno volim, razvesti od nje i pustiti je da živi pa sam to i učinio. Ejmi i ja smo pričali o tome i odlučili da ćemo se razvesti da bi nas pustili na miru, ali da ćemo se u budućnosti verojatno ponovno venčati - rekao je Blejk.

Podsetimo, u avgustu 2012. godine Blejk Filder Sivil završio je u bolnici nakon konzumiranja opasnog koktela alkohola i narkotika. Sara Aspin, majka njegovog tada petnaestomesečnog sina, pronašla ga je u krevetu kako se guši. Odmah je pozvala Hitnu pomoć koja ga je odvezla u bolnicu, gde je konstatovano otkazivanje više organa.

Dve nedelje kasnije Blejk se probudio iz kome.

VIDEO: Htela sam samo da me voli: Dženifer Aniston progovorila o lošem odnosu sa majkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    12. decembar 2018 | 13:39

    Šteta, bila je veliki umetnik, ali tako je izgleda zapisano u zvezdama svim vanseriskim muzičarima i umetnicima

  • ZlatkA

    12. decembar 2018 | 16:22

    DROGA - NEE !!!!

  • Ivana

    12. decembar 2018 | 22:30

    Neka mi Bog oprosti ali uvek sam se kao mala bojala Ejmi..Uvek mi je sa tom kosom asocirala na onog crnog pauka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA