Dženet Džekson među slavnim rokerima na dodeli najvažnijeg rok priznanja na svetu! (FOTO)

Dženet se pridružila majstorima roka koji će učestovati na ceremoniji u "Rock and Roll Hall of Fame" u Klivlendu

  • 2

U čuvenoj dvorani "Rock and Roll Hall of Fame" u Klivlendu naći će se i slavni Dženet Džekson, Stivi Niks, pevačica grupe "Fleetwood Mac" i grupa "Radiohead".

Na ceremoniji dodele najvažnijeg rok priznanja na svetu učestvovaće konačno i Dženet Džekson, kojoj to godinama unazad nije polazilo za rukom.

Konačan spisak muzičara koji su bili u izboru zvanično je saošten u ranim jutarnjim časovima u četvrtak, 13. decembra, a ove godine prvi put u istoriji u odabiru muzičara učestvovala je i publika glasanjem. U izboru se našlo 25 kandidata, sa više od 25 godina muzičkog iskustva.

Dženet Džekson/ Foto: Tanjug/AP

Ceremonija dodele najvažnijeg rok priznanja na svetu biće održana 29. marta 2019. u Barkli centru u Njujorku, a pored sastava "The Cure", čast će biti odata i sastavima "Radiohead", "Roxy Music" (uključujući i Brajana Ena), "Def Leppard", "The Zombies", kao i pevačicama Dženet Džekson i Stivi Niks.

Iako je američka pevačica Stivi Niks faktički već bila u slavnoj dvorani, kao deo grupe "Fleetwood Mac", ovo je njen veliki uspeh kao solo pevačice.

Stivi Niks/ Foto: Tanjug/AP

- Društvo, uspeli smo - napisala je Dženet, koja je bila nominovana više puta u prošlosti, ali joj dalje od toga nije pošlo za rukom.

- Hvala vam na ljubavi i podršci - dodala je na Tviteru.

 

U izboru su bili i: LL Cool J, Kraftwerk, John Prine, MC5, Rade Againts the Machine, Rufus feat. Chaka Khan i ostali. Areta Frenklin je 1987. godine bila prva žena u kući "Rock and Roll Hall of Fame".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA