≫ 

Džej Lo objavila sopstvenu sliku i "zaradila" tužbu od 150.000 dolara!

Majkl je besan jer se Džej Lo ili neko iz njenog tima, usudio da bez dozvole koristi njegovu fotografiju, pa sada želi da naplati svoj rad

  • 1

Dzenifer Lopez, Foto: Profimedia

Kolika je ironija da zbog objavljivanja sopstvene fotografije na društvenoj mreži dobijete tužbu od 150.000 dolara sada zna i na svojoj koži oseća Dženifer Lopez.

Naime, latino diva na Instagram storiju objavila je svoju fotku nastalu preko dana, uz koju je napisala "Danas je bio dobar dan", ali su ubrzo stigle loše vesti.

Majkl Stjuart, profesionalni fotograf, rekao je da je fotografisao Džej Lo ranije ove, 2018. godine, a fotografije je zaštitio, kako piše u tužbi, još u junu mesecu.

Majkl je besan jer se Džej Lo ili neko iz njenog tima, usudio da bez dozvole koristi njegovu fotografiju, pa sada želi da naplati svoj rad.

Fotograf traži da mu se kao odšteta isplati 150.000 dolara, Foto: Profimedia

Stjuart sada tuži Džej Lo i njenu produkcijsku kuću "Nuyorican Productions" zbog kršenja autorskih prava, što znači da želi sav profit koji im je objavljivanje ove fotografije donelo, ukoliko ga je bilo, ili da mu se kao odšteta isplati 150.000 dolara.

Spornu fotografiju možete pogledati OVDE.

Inače, Kloi Kardašijan, Džesika Simpson i Blek Čajna ranije su imale iskustvo sa ovakvim situacijama.

VIDEO: Uf! Kada je Džej Lo zatresla guzom na sceni sve je stalo, ali faca njenog dečka...

(Telegraf.rs/TMZ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA