Neki dani su teški... Dru Barimor objavila sliku na kojoj je uplakana i raščupana, a uz nju poslala jaku i iskrenu poruku (FOTO)

- Neki dani su teški i nisu tako lepi... - napisala je u poruci slavna glumica koja je fotografijom zabrinula fanove

  • 0
Dru Barimor/ Foto: AP/Tanjug

Američka glumica Dru Barimor (43) pokazala je kako izgleda kada su joj "oni" dani i fotografijom na kojoj je uplakana na Instagramu rastužila mnoge. 

Glumica je objavila prvo fotografiju na kojoj je ful našminkana, a već sledeća je bila na kojoj je u potpunom haosu i na kojoj plače. Budući da je aktivna na Instagramu ovo nije prvi put da je pokazala kako izgleda u potpuno prirodnom izdanju, ali sada je za sve imala drugačiju poruku.

- Neki dani su odlični i lepi... Naravno, mogu biti ovakva nakon dva sata sređivanja frizure i šminkanja, i zahvaljujući odličnoj fotki i svetlu. Takođe se osećam odlično i kad se dobro oznojim na trningu... Ali sve to zahteva trud i rad! Što je dobro, jer nam nije nedostižno - počela je glumica.

Dru Barimor u sređenom izdanju/ Foto: Profimedia

- Ono što ne mogu sakriti jeste da su neki dani teški i nisu tako lepi... I shvatam da sam srećna što su moji životni problemi rešivi i na tome sam do neba zahvalna. Ali nekada život može samo da vas udari i obori na zemlju! Ali mi plačemo i onda se podignemo, stavimo jednu nogu ispred druge, i koračamo... - napisala je na kraju i objavila fotografiju koja je sušta suprotnost one prve, na kojoj je sređena.

Dru Barimor je ovom slikom mnoge zabrinula/ Foto: Instagram/drewbarrymore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA