≫ 

Bila je jedna od najlepših pevačica sveta, a sada se pojavila na TV-u sva izoperisana i niko ne može da veruje da je to ona! (FOTO) (VIDEO)

Gven Stefani je drastično promenila i izgled i stajling...ali ovo drugo je lakše podnošljivo za njene fanove koji je sada jedva prepoznaju

  • 10
Gven Stefani u emisiji/ Printskrin: Youtube/The Late Late Show with James Corden

Nekadašnja članica benda "No Doubt", pevačica Gven Stefani (49), koja je decenijama unazad plenila svojom harizmom, energijom na sceni i izgledom zbog kojeg nije silazila sa vrha liste najlepših pevačica sveta, drastično je promenila izgled i razočarala obožavaoce koji su uživali da je gledaju diveći se njenom prirodno lepom izdanju.

Pevačica se pojavila u emisiji kod Džejmsa Kordena, gde je već na prvi pogled šokirala gledaoce budući da liči na lutku!

Gven Stefani danas ovako izgleda/ Printskrin: Youtube/The Late Late Show with James Corden

Njeno lice je potpuno neprepoznatljivo, ispeglano, sa više od nekoliko korekcija (vidi se iz aviona), i nećemo preterati ako napišemo da je na Gveninom nekada lepom licu - sve drugačije!

Gven Stefani je promenila i stajling... Printskrin: Youtube/The Late Late Show with James Corden

Sada se definitivno uklopila u "šablon" i više podseća na neku rijaliti zvezdu, nego na onu energičnu plavušu koja je ponosno razarala svojim vokalom i uvek imala svoj stil oblačenja. Očigledno je da je i to promenila...

Pevačica iz profila skoro da i ne liči na sebe/ Printskrin: Youtube/The Late Late Show with James Corden

Uostalom, procenite sami na osnovu njenih ranijih izdanja, na kojima je Gven izgledala onako kako smo je svi prepoznavali.

Evo na šta mislimo:

Gven Stefani na kakvu smo svi navikli/ Foto: Profimedia
Gven Stefani 2011. godine/ Foto: Profimedia

Gven Stefani 2017. godine/ Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA