Tvorac čuvenog ostvarenja "Sam u kući" planirao totalno drugačiji nastavak filma: Zaradili bi milione, ali Kevinov odgovor sve je pokvario

Reditelj "Sam u kući" otkrio je šokantne detalje o Kevinovom životu

  • 3

Reditelj prva dva dela filma "Sam u kući" Kris Kolumbus američkim medijima otkrio je da je planirao nastavak filma bez koga novogodišnji i božićni praznici ne mogu da prođu.

Kris je osmislio modernu verziju popularnog filma, ali ju je glumac Mekoli Kalkin (38) koji je igrao Kevina - odbio!

Serijal "Sam u kući" govori o dečaku koga roditelji zaborave u žurbi, dok oni odu na drugo mesto. Dečak se susreće sa razbojnicima koji nameravaju da mu opoljačkaju kuću, a on se protiv njih boori sam. Na kraju se sve završi srećno tako što su razbojnici uhapšeni, a dečak bezbedan sa svojom porodicom.

Sam u kući, Printskrin: Promo

Dečak iz "Sam u kući", Kevin, odnosno glumac Mekoli Kalkin, privukao je najviše pažnje, ali je tokom odrastanja postao veoma  problematičan. Kalkina film više ne zanima, ne voli Božić i obično tada izbegava ljude. Reditelj je došao na ideju da Kris ponovo oživi Kevinov lik, ali sada kao provalnika i zločinca.

Naime, u nastavku u uvodnoj špici Kevin bi bio odrastao u zatvorskoj ćeliji. Kako se kao mali dečak borio sa strahovima koji nisu uobičajeni za decu, traume su od njega napravile zločinca. Nakon odslužene kazne ima samo jedan cilj, da se osveti banditima koji su mu upali u kuću i istraumirali ga.

Sam u kući, Printskin: 20th Century Fox

Kada vidi da su zlikovci Heri i Marv drugačiji, da žive mirne živote sa svojom porodicom, Kevina to saznanje razljuti jer je zbog njih u teškoj situaciji.

No, Kolumbis je otkrio da je Mekoli odbio njegovu ponudu iako bi film bio veliki hit.

VIDEO: Ako želite da postanete otac deteta Paris Hilton, morate da ispunite ove zahteve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ultima

    25. decembar 2018 | 16:09

    Bolje da su uradili rimejk u varijanti da njegov sin prolazi istu avanturu ili nesto slicne prirode.. tako bi se mogla dovesti ista prica novoj generaciji djece

  • Sarkazam?!?!?

    25. decembar 2018 | 15:52

    Meni odlicna ideja za film, kao da mora on da glumi, proslo je dosta vremena covek se promeni, samo da nadju nekog plavusana i tjt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA