≫ 

I bosonoga u pidžami, ona je ribetina! Džej Lo podetinjila na Božić, hit snimak je objavio njen dečko i odgledaćete ga bar 15 puta! (VIDEO)

- Kada je Božić u pitanju, ona je još dete! - napisao je Aleks kojeg je, kao i sve ostale, Džj Lo zaludela romantičnim i detinjastim izdanjem i plesom u prazničnoj atmosferi doma

  • 3

Da je Dženifer Lopez (49) prava seks-bomba šta god da obuče, dokazuje i najnoviji snimak koji je na Instagramu objavio njen dečko, bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez.

Foto: Profimedia

Džej Lo je đuskala u pidžami kraj okićenog kamina i pripremljenih poklona, a njeni pokreti i izgled devojčice očarali su sve, te malo ko od Aleksovih pratilaca nije oduševljeno vraćao snimak iznova i iznova.

Slavna pevačica i glumica ovih dana ima razloga za slavlje, budući da se njen novi film od nedavno prikazuje u bioskopima širom sveta, objavila je i novi spot u kojem je njena ćerka Ema, a osim toga, Božić širi ljubav i spaja porodice, te su Džej Lo i Aleks uživali zajedno u velikom danu.

Romantična i preslatka Džej Lo u pidžami/ Printskrin: Instagram/arod

- Kada je Božić u pitanju, ona je još dete. Srećan Božić svima - napisao je Aleks za svoju lepšu polovinu, a da Dženifer i u pidžami izgleda moćno i seksi, i mlađe bar dvadeset godina, uverićete se kada odgledate video u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA